Sunset

 • När en vän ber mig om råd om ett viktigt val.
 • Våra busiga stunder.
 • Solnedgång i blått och rosa.
 • Lupiner.
 • Bebisfingrar runt pekfingret.
 • Alla lyckorus inuti av hennes närvaro.
 • Se djupt in i hennes guldbruna ögon.
 • Ljuset i en bokskog.
 • Solens guldtoner i mitt röda hår. Och mest att hon ville fotografera det.

Wildflowers

 • Vallmo.
 • Skapa med växter. Var med du också, senast 28:e!
 • Lila potatisfält.
 • Pastarecept med fetaost, svamp och spenat.
 • Dimslöja i en skogsglänta.
 • Översvallande syrénträd.
 • Dra fingrarna genom hennes lockiga hår.
 • Fynda kameraväska på loppis för ynka 80 kronor.

Red hair

 • Saltvattendoft från havet.
 • Vinden som sliter tag i mitt hår.
 • Nyfärgat hår.
 • Månsken.
 • Sofias porträtt av JohannaN.
 • Vågskvalp.
 • Rapport om att Asla sköter sig och trivs hos den fina kattvakten. Tack!
 • Platt grönt landskap.
 • Barnen som lekte vattenkrig på gården.

Kaffekopp

 • Paolo Nutini.
 • Laga mat tillsammans.
 • Kattgos.
 • När hon ropade på mig och sa “lyssna” och vi hörde regnet tillsammans.
 • Jakriborg. Färgerna, husen, känslan, kullerstenarna.
 • Att andra kommenterar att jag verkar väldigt kär.
 • Finporslin och kaffekanna på kafé.
 • Ljus lätt sand mellan tårna.
 • Somna i hennes armar.
 • Paradisstranden med turkosa toner i vattnet.

Rörums strand

 • Att få kramar av alla tre ungar när jag kommer.
 • Släppa taget om det förflutna.
 • Vänner som finns där när det gäller och att jag bara kan få ta emot.
 • Plocka snäckor.
 • Att hon tycker om att se mig när jag fotograferar eller gör något kreativt, vill vara med och ser ljuset tändas i mina ögon. Hon får mig att känna mig så vacker.
 • En nyfiken sädesärla.
 • Solnedgång i lila och cerise toner.
 • Pannkakspicknick.
 • En majestätisk röd glada (tack för hjälp med att artbestämma).

Eagle

 • Halloumi- och zucchinibiffar.
 • Doften av stekta champinjoner.
 • En glad femåring som visar alla sina leksaker.
 • Skratten som gör ont i magen.
 • Att vi delar samma syn på framtiden och livet.
 • Gröna kullar.
 • Ben & Jerry’s glass.
 • Badande hundar.
 • Vilda blommor.

Brösarps backar

 • Louise inlägg om att vara INFJ och jag känner igen mig så att jag får gåshud.
 • Tre övertrötta i en bil längs Skånes platta landskap.
 • Alléer av grönska.
 • Nangijala aka Brösarps backar. Så vackert!
 • Taggtråd.
 • Att jag kan vara flummig och trött utan att skämmas.
 • Tio svanar samlade vid stranden. Overkligt många!
 • Att få se hennes skivsamling.
 • Två överdrivet söta Pomeranian hundar som gav mig hjärtsnörp flera gånger om.

Pomerianian

 • Äta middag ute med en vän när jag behövde en paus.
 • Få skjuts hela vägen hem med min stukade fot.
 • Kunna hjälpa en vän med försäljning av barnkläder.
 • Spänningen när vi åkte in till “Häxans hus“.
 • Hålla hennes hand.
 • Blåklockor.
 • Åka bil när hon kör.
 • Bebisleenden.
 • Helt underbara personliga kommentarer på detta inlägg.

*

Vilka ögonblick minns du? Vad sparar du från veckan?

10 kommentarer

 1. Herregud så fina ögonblick den här veckan! Vad fantastiskt ni verkar ha i Skåne, ser fram emot bilder sen på alla fina platser! Örnen ser ut som en röd glada tycker jag, mycket vanligare i södra Sverige än uppe i våra trakter och hur fin som helst med den v-formade stjärten! Min vecka kommer jag knappt ihåg vad jag har gjort, dagarna flyter verkligen ihop när man är ledig hela tiden. Men den här helgen har jag varit hos mina föräldrar, varit på en kusins konfirmation, hängt i mammas trädgård och fått se pionerna i full blom, grillat, DIY:at och gått på loppis!

  • Wilda Svara

   Tack Mikaela! Så fint att du ser hur fint vi har det 😀 Kul att du kunde urskilja örnen! Åh pioner <3 Låter som en fin vecka och känner igen detta med hopflytande dagar. Hoppas du fyndade på loppis!

 2. så glad för att du har det bra just nu. jag försöker att ta vara på varje dag jag med. älskar dig.

  • Wilda Svara

   Tack fina! Jag har det fantastiskt. Hoppas San Fransisco tar väl hand om dig! Älskar dig <3

 3. Vilka underbara ögonblick! Du fick mig att tänka på ljuset som uppstår i en bokskog. Det är verkligen magiskt och något alldeles speciellt. Jag vill uppleva det snart. Ska se till att det blir så. Tack! Och tack för att jag återigen fick vara ett av dina ögonblick! <3

  • Wilda Svara

   Ja visst är det! Tack för att du läser och hoppas du hittar en bokskog snart. <3

 4. Alltså stämningarna, men framför allt BILDERNA i detta inlägg!!!! Sån himla sommarkänsla, och ett konstverk var och en för sig. Älskar den översta med himlen, porträttet på dig, den näst sista med allt det lummiga som får mig att längta till Gotland, vallmon, kaffet och rovfågeln! Jag vill inte paja ditt stjärnögonblick men det är inte en örn, jag tror det är en röd glada! Fantastiskt djur i vilket fall och så fint fångat <3 Jag älskar att du får njuta så mycket just nu – det är du så jävla värd!

  • Wilda Svara

   Tusen tack för din otroligt fina kommentar och jättebra att veta vad det var för fågel. Har noll koll så jag chansar ju bara :p Tack för alla fantastiska peppande och varma ord, Alicia. Du vet hur du ska nå in till hjärtat. <3

Kommentera