Hej på er, hur har ni det i sommarvärmen? Även om jag trivs med värmen finns det ändå en gnagande känsla av att det inte riktigt är som det ska med Moder Jord. Bränder avlöser varandra och temperaturerna runt vår jord stiger. Är du orolig eller gillar du läget?

I efterdyningarna av stugsemestern har jag pausat studierna nu. Jag slutförde en uppgift och gjorde en disposition på nästa bara för att inse att det får räcka så för nu. Jag har deadline 31 juli. Det jag mest behöver nu är vila och umgänge. Det är skönt att jag kan ge mig den tiden. Kan du ta dig tid att återhämta dig i sommar?

I onsdags var jag på PicNic i Parken, när hela Eskilstuna gick man ur huse, och lyssnade på livemusik med kärleken och en god vän. Dagen efter var jag med samma vän på yoga i Rothoffsparken och sen hamnade vi i stjärnföräldrarnas pool. Dit återvände jag igår och kunde svalka mig i hettan. Idag ska jag förbereda för den kreativa träffen med Alicia, Bea och Mikaela. Efterlängtat och en fantastisk start på en ny vecka!

Höstanemon - reaktionista.se

     Att Asla kom tillbaka till slut så att vi kunde åka hem genom den tysta ljusa julinatten.

     Höstanemonerna. Även om det är märkligt att de blommar redan nu så är de ju verkligen vackra att se på.

     Att Anna och Gianna från Tuna Influencers var med i P4 Sörmland i veckan och pratade om nätverket (2:01 in i programmet).

     Vilsam stretchande yoga under blå himmel i Rothoffsparken.

     Att tacka ja till något jag egentligen inte vågar, och våga vara stark.

Porträtt av fotograf Mathilda Hofling - reaktionista.se

     Få vackra porträtt av mig själv från Mathilda Hofling <3

     Att min Eskilstunaguide har fått så mycket uppskattning. Det tog en del tid att få ihop så det var roligt.

     Planera kreativa dagar med saknade vänner.

     En minst sagt överfylld stadspark av Eskilstunabor för folkfesten PicNic i Parken.

     Egna örter och egna tomater på frukostmackan.

Sommarfrukost avokadomackor - reaktionista.se

     Simma ryggsim med ögonen fästa på en blå himmel.

     När laddningen av mitt mobilbatteri hade krånglat i flera dagar och att allt löste sig när jag köpte en ny laddare. Lättnaden i att slippa köpa ny telefon.

     Hålla honom i min famn och sjunga med Chris Kläfford i Imagine under gyllene timmen.

     När mina närmaste tycker om att umgås med varandra.

     Andungarna i ån som glittrade i kvällssolen.

Änder i Eskilstunaån - reaktionista.se

     När jag hörde en far säga till sin lilla dotter “när du inte vill något ska du säga nej. du behöver inte säga ja om du inte vill”.

     Dopp i en ljummen sjö.

     Bli spontant inbjuden till poolbad och kvällste.

     Gedigen feedback från en kurskamrat på min text, som verkligen hjälpte massor.

     Ha tillgång till en pool en het sommardag.

Sy om klänning - reaktionista.se

     Få hjälp att sy om en klänning till rätt storlek.

     När Asla illustrerade tröttheten i värmen genom att ramla omkull medans hon sträckte på sig. Skrattade så jag fick ont i magen. Sötkatten.

     Att bli hittad av en fotograf som arbetar på ett fotoprojekt om ärr och få en förfrågan om att medverka.

     När en kvinna släppte fram mig i folkhavet så att jag fick ta en bild på Chris Kläfford.

     Klicket när något faller på plats, den här gången en hylla i en bokhylla.

PicNic i Parken 2018 - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

✶     Resa medvetets sommarserie gästades av Sandra från Jämställd vardag. Wow, vilken viktig blogg att följa! I intervjun talar Sandra om projektledarrollen och hur viktig den är att fördela i en relation. Eller vad det faktiskt innebär att tvätta och städa.

     I torsdags försökte och och en vän komma på vegetariska röror till bakpotatis. Och så i fredags snubblade jag över en röra från Zeinas Kitchen, med avokado och soltorkad tomat! Mums!

     Jag har tänkt odla ärtskott hela sommaren att ha på frukostmackan men det var inte förrän Julia bloggade om hur det går till som jag kom till skott (höhö).

     Äntligen Vilse några riktigt fina smultronställen i Sverige delar med sig av . Hittade bland annat ett naturreservat i Sörmland jag gärna besöker!

     Jonna berättar om något viktigt. Att släppa taget och acceptera sina begränsningar, trots att viljan är stark. En av de förmågor jag har tränat mycket på i mitt liv men som är en ständig färskvara.

Hur har du det? Har du upplevt något fint du vill dela med dig av?

SparaSpara

SparaSpara

4 kommentarer

  1. Härliga länkar! Älskar din eskilstunaguide. Så bra! 🤛🏻🤛🏻🤛🏻 Tack för delningen också.

Kommentera