Veckans största moment: en hel regnbåge tornade upp sig utanför bilfönstret på självaste Pridedagen <3 Nu kan jag dö lycklig. Eller nä, först ska jag ju skriva klart min bok och bli socionom och rädda världen. Men fint var det! Det har varit en vilsam och ändå händelserik vecka. Jag har slöjdat, städat balkong, blivit bortskämd en hel dag och promenerat i sommarregn på natursköna Ängsö utanför Västerås. Jag har också badat en del och nu lyssnar jag på ett efterlängtat regn. 

Imorgon åker jag ut i skogen med Asla. Hon ska jaga och springa över vidderna och jag ska försöka knyta ihop den här himla romanen på något vis. I tio dagar ska jag leva utan täckning och med sparsamt användande av nätet. Skrivjobb, solnedgångar, skogspromenader och tystnad. Det ska jag ägna mig åt tills vi hörs igen. När jag känner för det kommer jag lägga upp något på Instagram eller Instagram Stories, så höll utkik där så länge.

Poolbad - reaktionista.se

     Fjärilar som fladdrar förbi mig flera dagar i rad.

     Ligga på rygg och flyta i en pool med blå himmel ovanför.

     Skratta så att det gör ont i magen.

     Anteckningsboken från Lisa som hade flera bottnar. <3

     Att känna samhörighet med andra.

Pride gullranka - reaktionista.se

     Tre ungar som satt nära mig och distraherade mig med kärlek så pass att jag missade tåget.

     En privat slöjdlektion som gjorde mig både nöjd och glad.

     Secondhandfynd <3

     Hissa Prideflaggan i fönstret.

     Doften av linolja.

En hel regnbåge - reaktionista.se

     Ett lätt sommarregn mot huden.

     ATT FÅ SE HEEEELA REGNBÅGEN FRÅN BÖRJAN TILL SLUT!!!!!

     Min badrumshylla som jag har gjort själv (med lite hjälp från slöjdläraren).

     Bad vid Mälarens strand.

     När någon uppskattar något lika mycket som en själv.

Badrumshylla DIY slöjd - reaktionista.se

     Se vänner fira Pride i Stockholm och stå upp för mänskliga rättigheter.

     Rökt lax och rökta räkor från lokala fiskarn.

     När Ernst “umgås med pigment”.

     Vackra bröllopspar firandes sin kärlek.

     Responsen på mitt inlägg om könsroller och sexualitet. Så tacksam för den dialog ni är med och skapar här med mig <3 Tack för att ni finns här.

Kvällste med räksmörgås - reaktionista.se

     Att bli hämtad när jag missade för att någon vill prata med en.

     Få storstädningen på balkongen avklarad.

     När solen lyste in precis när fanfaren i Melodikrysset tog slut.

     Den storslagna naturen på Ängsö. Speciellt tunneln av träd.

     Bli medbjuden på spelningar och roliga saker, även om jag inte orkade. Att känna sig efterfrågad är en så vacker känsla.

En tunnel av träd Ängsö Västerås - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

     Anna Marías Islandsguide som gör mig helt bestämd på att jag ska ta mig dit en dag. Tacksam för att jag tills dess får njuta av Anna Marías makalösa fotografier.

     Julia har sammanställt bidragen på tema “Något jag aldrig testat” och Elsa har släppt augusti månads tema. In och kika! Ska bli så kul att se vad ni hittar på!

     På tal om Monthly Makers har Beatrice gjort en video från när vi värdar var i Karlsborg förra våren. Otroligt fint att se. (Och jättesvårt ibland att veta om det är jag eller Alicia som döljer sig bakom det röda håret).

     Eftersom det är resornas högsäsong ger jag er några extra tips från resebloggar idag. Vi börjar med Helena som rest genom Sverige. Bilderna är som av en annan värld.

     De resebloggar jag följer tätast är Katarinas Äntligen Vilse och Lindas Resa medvetet. Idag vill jag tipsa om Katarinas inlägg från Lappland och Lindas från Mostar i Bosnien.

Hur var din vecka?

SparaSpara

11 kommentarer

 1. Du skriver så fantastiskt inspirerande och vackert! En sådan fin vecka och vad mycket du har att se fram emot.

  Jag har lite bloggvila nu under sommaren (både för egen del och som läsare) men kommer garanterat att återkomma ofta till dig!

  Min vecka har tillbringats i Kroatien och jsh stannar ett tag till. Stekande hetta men jag njuter av varje stund. Färsk havsabborre och vackra solnedgångar förgyller också tillvaron.

  Önskar dig en fin kommande vecka också!

  • ÅH TACK! Blir så himla glad! Skönt att du tar ledigt när du behöver. Spännande med Kroatien! Ska kika in hos dig när jag har möjlighet för att få veta mer. Ha det gott!

   • Tack själv, jag blir också glad! Vad roligt att du vill titta in. Jag åker hem i morgon så bloggen kommer att uppdateras efter det. Det var välbehövligt med bloggvila!

 2. Så vacker hylla, Wilda! Du är så grym. Och så fint med hela regnbågar, det känns verkligen som det står en skattkista i ena änden alltså.

 3. Så fint Wilda! Vilka fantastiska ögonblick! Jag hade också en fin vecka, var här hemma i Dalsland och jobbade med egna grejer. Så fint att helhjärtat få ägna sig åt egna projekt och se att en faktiskt kan fylla hela dagar med det. På kvällarna har jag kollat på “Call midwife” en serie som utspelar sig i ett kloster på 50-talet där en får följa ett gäng barnmorskor i deras jobb. Till det har jag druckit te, ätit kanelbullar och broderat. Fint <3

  • Tack! Åh vad mysigt. Ska bli något liknande för mig nu när jag ska skriva i skogen i tio dagar, bara få göra min grej. Spännande serie! Den får jag kolla upp. Mysigt med förhöst sådär 😉

Kommentera