Hej fina ni! Åh ni förstår inte hur mycket ni lyser upp mitt liv! Varje kommentar, like och mail som på något sätt säger att ni vill se mer av mina foton och texter. Varje gång ni bekräftar att jag har något att ge er, och delar med er av er själva. TACK!

Jag började veckan i Motala (vykort från förra året) med Ina och vinkade adjö till Vättern och Göta kanal. En varm avskedskram och en färdigsydd tygkasse senare ramlade jag trött in i hallen hemma. Sedan dess har jag skrivit textrespons, färdigställt ett roligt bloggjobb, myst med Asla och lyssnat på livemusik. Loreen live slår det mesta! Hittade också en ny favorit i Hanna Järver.

Åskan har mullrat några gånger om och regnet bryter av den stekande hettan. Idag får jag äntligen träffa min storfiskare igen, hemkommen från norska havskusten. Jag är lite småförkyld så jag hoppas att det går över snart. Annars mår jag gott och lär mig leva med den ökade tröttheten dag för dag.

Har ni fått någon åska? Vad lyser upp din dag? Berätta!

Solnedgång Varamon Motala Vättern - reaktionista.se

     Solnedgången över Varamon i Motala. Vilket ljus! Svårt att slita sig.

     Rusa genom sommarregnet med en vän hack i häl.

     Livemusik med beats som får kroppen att dansa.

     Ringa stjärnmamman och få dela glädje tre minuter innan hennes möte skulle starta.

     Komma hem till Asla som vägrade vika från min sida i nästan ett dygn.

Asla norsk skogkatt - reaktionista.se

     Förtroendet i en nära vänskap, hur den känns i sin sårbarhet och styrka.

     All kärlek och uppskattning jag har fått i samband med mitt sponsrade samarbete. Från både kollegor, närstående och kunden själv. Blir så djupt rörd.

     Att tänka “nu skulle jag kunna bli frustrerad” och att veta: just därför behöver jag inte bli det.

     Få beröm för mina ord.

     LOREEN! Vilken rockstjärna. Så kraftfull, sensuell och vacker.

Loreen - Eskilstuna Parkfestival 2018 - reaktionista.se

     Senaste lärarresponsen på min akademiska text: “Det är på alla sätt en väl genomarbetad text”.

     Sommar-Sverige utanför tågfönstret och hur solen lyste gyllene genom regnet som sköljt över åkrarna.

     Att Asla har börjat få rutin på att krypa upp hos mig på kvällarna när jag ska sova. Så mysiga stunder.

     Sy på fickor på en klänning för första gången och bli riktigt nöjd.

     En bowl med sallad, bulgur och bönröra som har fått följa med hela veckan.

Bulgurbowl med bönröra och sallad - reaktionista.se

     Sova i sin egen säng. Svårslaget!

     Att lämna in den näst sista uppgiften i kursen och kunna vila över helgen.

     Meddelanden från läsare som känner igen sig, vill tacka för det jag gör och dela med sig av sin egen resa. <333

     Pernilla Andersson som berättade sårbart om sin pappas alzheimer och rörde publiken till tårar.

     Brodera i solen i stadsparken med en vän vid min sida.

Broderi Child of Mother Earth - reaktionista.se

     Sy ihop en tygkasse precis som jag vill ha den.

     Rapporter om fiskelycka i Norge från älsklingen.

     Bestämma möte med en vän på stan en fredagskväll och säga “jaha, så vi ska göra stan osäker ikväll?” med efterföljande skratt.

     Fynda ett plagg på rea som kommer kunna bli en bra grund för mitt kaftanprojekt.

     Speglingarna i kanalen i Motala där vi satt strax innan jag skulle åka hem igen.

Reflektioner i Göta kanal Motala - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

     Elsa är en bloggdrottning utan dess like och i denna värme gör hennes sommarrecept så gott.

     Texter som berör. Senast i den kategorin är Theas text om sommaren, som inte är som vanligt.

     Jag missade helt sypeppen denna månad, eftersom jag är helt inne i sybingon. Om du vill ha inspiration till sömnad har du massor i Fredrikas samlingsinlägg.

     Krickelin kan det där med lifehacks. Fyra sådana till och med. Nu måste jag inventera mina egna. Jag är ju en strateg av rang så det finns nog en del på lager.

     Sanna skriver vackert om rikedom och ett möte som fick henne att se det i ett nytt perspektiv, i livsrikedom.

Vilka stunder fyller du på din kraft?

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

4 kommentarer

 1. Du gör ett otroligt arbete med hur du berättar om både mörker och hur man kan hitta ljus. Det är så ärligt och nära och görbart (vi kan alla se speglingarna i vattnet om vi klarar att hålla undan ångestmörkret som liksom vill grumla allt, det krävs inget extraordinärt för att lyfta dagen lite).

  Jag tar med mig glädjeögonblick med mina barn (ett av dem har verkligen utvecklats så att vår samvaro blir mycket lättare och mer njutningsfylld), intressanta möten när jag gått psykiatrijour under en vecka (mycket mörker men så mycket ljus också! om folk bara anade hur mycket skratt och värme som kan rymmas i möten med det allra mörkaste), och så tar jag med mig augustiljuset, hur jag älskar sensommar och hur jag älskar den tidiga höst som kommer sedan.

  tack för allt jobb du lägger ned på den här platsen Wilda, du skapar något väldigt fint och viktigt.

  • Dina kommentarer gör så otroligt gott, Ulrika. Så tacksam att du bekräftar att jag når fram med det jag försöker göra.
   Vilka underbara ögonblick du delar. Sensommaren och augustiljuset är magi. Trivs också i den här tiden. <3

 2. Detta inlägg lyser upp min dag! Som du skriver och hur du fotar, fantastiskt. För övrigt så njuter jag av tidiga, kalla och friska augustimorgnar på väg till jobbet. Sensommarskimmer när det är som allra vackrast. Tack för fin länkkärlek. <3

Kommentera