I ett led för att göra min livsstil mer hållbar kommer jag med detta inlägg starta min strävan mot “less is more” även i mitt bloggande. Även om jag ser stjärnögonblick överallt och hela tiden tar det för mycket kraft att samla ihop allt och då faller själva idén. Så idag börjar jag ge er godbitarna från det jag upplever. För jag vill ju ge er det allra bästa lång tid framöver.

Breakfast

✶  Made by Marys enkla kroppsskrubb.

✶  Ljungen som ger skogsdungarna ett nytt sken.

✶  Blåbär och röda vinbär i frukostyoghurten.

✶  Lifehacks i köket av Lovisa.

✶  Fynda nya kläder hos en vän som hade rensat sin garderob.

✶  Linda, en vän från långt tillbaka som numer också är bloggare, hörde av sig och frågade om vi kunde ha en utveckla-blogg-utbyte-hemmamys-dag och det var PRECIS vad jag behövde så efter igår är bloggpeppen tillbaka.

Reaktionista

✶  Människor som motionerar ute i den svalare luften.

✶  Blåbärsfärgade händer.

✶  SMS från en vän som berättar om meteorregnet och att det är extra stor chans för stjärnfall. Jag var för trött för att ta mig från stadsljusen men jag såg en stjärna falla utanför fönstret.

✶  Ta selfies i kvällssolen.

✶  Jennie delade några videor där färgblinda ser färg för första gången <3

✶  Ljuset som fortfarande ger så mycket energi.

✶  Gråta ur sig trötthet.

✶  Alicia sätter ord på vad bloggvärlden har gjort för hennes kreativitet. Jag kan skriva under på så mycket av detta.

Light home

✶  Planera ett teaparty och använda Alice i Underlandet som bakgrundsbild.

✶  Efter flera försök löste vi ett problem med en lampsladd som var för lång. Never give up!

✶  Att hon ser detaljerna i det jag gör.

✶  Få ordentligt lagad mat en dag då all kraft har lämnat kroppen.

✶  När jag ser henne en bit bort och ler från tårna av all kärlek jag känner för den människan.

✶  Louise skriver om hur svårt det är att djuparbeta med alla intryck idag.

✶  Responsen på min bloggundersökning. Jag är så djupt berörd av alla svar och att ni vill hjälpa mig att utveckla bloggen till något ännu bättre.

Asla

✶  Få hjälp och ny kunskap om CSS när Elsa ryckte in som en hjälpande hand.

✶  Månadens tema för Monthly Makers har släppts hos Mikaela. Om jag känner mig själv rätt tar det några dagar till innan jag letat fram den idé som blir verklighet.

✶  Att förlåta sig själv och inse att jag alltid gör mitt bästa.

✶  Johannas text om att ta sig själv på allvar och resultatet av det som nu syns på hennes nya hemsida och webbshop.

✶  Asla som kurrar vid min sida vid läggdags och tvättar min hand när jag klappar henne.

✶  Sänka ambitionerna och prestationsnivån.

Lilies

✶  Trollsländor som har fladdrat förbi nära mig flera gånger under veckan. Precis utanför min port och ute längs skogsstigarna.

✶  Värmefilt om natten när kroppen gör ont av kylan.

✶  Få komplimanger för mina fotografier.

✶  Liljor som har slagit ut en efter en under veckan.

✶  Hämta färska kryddor från balkongen och lägga direkt i maten.

✶  Den nya kameran som tar så mycket bättre bilder direkt.

✶  Sandras DIY som hjälper dig att få ordning på trassliga sladdar.

Vilka stunder uppskattar du i din vardag?

12 kommentarer

 1. Som alltid, älskar jag och inspireras över dina stjärnögonblick. Och håller så in i bomben med i notiserna om Alicias, Johannas, och Louises inlägg. Välskrivna, viktiga och mitt i prick

  • Wilda Svara

   Det är så ofattbart fint att något som gör mitt liv rikare också kan ge något till dig. Viktiga inlägg att läsa om och om igen, som en påminnelse om bloggvärldens utmaningar och betydelser.

  • Wilda Svara

   Ja och jag är helt såld! Men objektivet var inte vad jag ville ha så det ska jag returnera och köpa något annat längre fram. Nu är jag väldigt nöjd med kameran och ska njuta av det.

 2. Så otroligt fin bild på dig! Håller med om att dina Stjärnögonblick är fantastiska att läsa. Du har ju också inspirerat mig till veckans Glows! Känner igen det där med att försöka få till Less is more i bloggandet. En utmaning! Grattis t nya kameran!

  • Wilda Svara

   Tack fina du för att du påminner mig om att det jag gör också inspirerar vidare. Det är så fint att du har plockat upp det. Och ja det är en utmaning men också något som ger stort resultat snabbt känner jag 🙂 Motiverande!
   Ska in och kika på dina glows! 🙂

 3. Åh, glömde – det var ju inte bara bilden som var fin. Du är så himla vacker på den, med ditt intensivt röda hår och gröna ögon!

 4. Tyckte du fick ihop en massa fint ändå! 🙂 Just nu (och alltid) uppskattar jag alla självklara stunder med min sambo. Uppskattar också väldigt mkt att gå på minipromenader eftersom det är så nära till stranden och jag orkar gå den sträckan. Och alla gulliga katter vi lyckats träffa på vägen!

  • Wilda Svara

   Haha ja problemet är att sortera bland allt jag tycker om och lägger märke till under veckan, men det är ju ett väldigt fint “problem” 😉 Vad härligt att du kan uppskatta små promenader och relationens ögonblick. Kan tänka mig att det finns en växande närhet i att vänta på ett barn tillsammans också 🙂 <3 Tack för den värmen.

Kommentera