Det finns inga lyckliga slut i kärlek. Denna vecka valde jag att lämna relationen och fortsätta själv. Av respekt för den relation som har gett mig så mycket gott, med minnen jag vill bevara, vill jag inte säga mer än så. Det är svårt att behöva lämna någon jag älskar och bara tid kan läka det. 

Sheeps

✶  Upptäcka en flock får betandes i skogen och prata med dem en stund.

✶  Trevliga tågvärdar som bjuder på sig själva.

✶  Egna kryddor i maten och att basilikan nog kommer att räcka fram till jul.

✶  Prata om livets alla krokar i flera timmar i en soffa med en viktig person. Låta samtalen ta sig dit de vill och vila i det.

✶  Människor som påminner mig om vem jag är och vart jag kommer ifrån.

✶  Sandra skriver om att stå över höstens nyår och ger värdefulla tankar.

Basilika

✶  Augustis guldiga kvällsljus.

✶  Jonna Jintons samarbete med Nextory som bjuder på en gratismånad till hennes läsare. Jag saknar verkligen att orka läsa böcker och tänker att detta är en bra början.

✶  Välkomstbrev från skrivkursen. Imorgon startar den!

✶  När en trebarnsfar ligger på golvet och leker bebis med napp i munnen och alla tjuter av skratt.

✶  Regnet smattrande mot fönstret när jag satt med en kopp te och skrev dagbok.

✶  Doften av nytvättade kläder.

✶  Resterna av ekorrmat. Så vackert mönster på marken.

Kottar

✶  En bukett ljung på köksbordet.

✶  Ranias dag i Åre tillsammans med Ida. För övrigt två otroligt talangfulla fotografer.

✶  Att få höra “vi uppskattar dig verkligen”.

✶  Söta hundar som stannar upp och kollar in vem jag är när jag går förbi på trottoaren.

✶  Musik som förlöser gråt.

✶  Att ha tagit beslutet och känna att det var rätt.

✶  Spontanbesök en eftermiddag av en vän med barn, och vi hänger på köksgolvet bland skramlande burkar och välbehövd anspråkslös tid ihop.

✶  Säsong 2 av Broadchurch när jag behövde skingra tankarna och göra klart denna.

Glass Berså Arboga

✶  Glass & Berså i Arboga. Ett riktigt smultronställe som jag fick smaka på i sommarens sista dagar.

✶  Insikten om varför jag tänker för mycket. Ska jag kanske kunna lösa mitt största livshinder?

✶  Choklad med bitar av saltlakrits i.

✶  Vila i en kassakö. Återhämtning på väg.

✶  Att få höra “du är så stark” av någon som jag har fått så mycket styrka av genom åren.

✶  Solnedgångens spektakel på lördagskvällen.

✶  Annettes fotografier och att det dyker upp inlägg oftare nu.

Sunset

Vilka stunder uppskattar du i din vardag?

19 kommentarer

 1. <3 <3 <3 Det är alltid jobbigt med uppbrott, även om man vet att det är rätt. Gigantisk kram till dig, hoppas du mår bättre snart <3

 2. Så tråkigt att höra att det tagit slut. Tråkigt och jobbigt föreställer jag mig, även om det var du som valde att gå. Önskar er båda allt gott, även om det inte blir tillsammans längre.

  • Wilda Svara

   Tack för de omtänksamma orden. Det är tråkigt när det blir så. Önskar också dig allt gott! Kram!

 3. Åh, känner med dig. Det är förjävligt rent ut sagt, även om det i slutändan är rätt beslut. Och kanske, kanske finns det ändå ett lyckligt slut någonstans. Jag vill gärna tro det. Varm kram till dig <3

  • Wilda Svara

   Jag tänkte när jag skrev det som att om det är lyckligt så tar det nog inte slut. Men ja det är inte roligt alls och jag vet att du vet <3 Varm kram

 4. Även om jag inte “känt” dig så länge så blir jag så himla, himla stolt över att du känner dig själv så bra, Wilda. Beslut av den typen är alltid skitjobbiga ju men att du ens vet när de behöver tas samt orkar genomföra det gör mig så glad. Stor kram <3

  • Wilda Svara

   Värmen från dina ord sipprar in som ljusstrålar. Tack. Det här behövde jag verkligen höra. Det var viktigt. Kram <3

 5. Jag är verkligen, verkligen ledsen att er relation inte blev så lång som ni hoppats. Det måste ha krävts en hel del styrka och mod av dig att ta beslutet och jag är övertygad om att du gjort rätt som den kloka kvinna du är. Jag känner med dig, tänker på dig och skickar en massa kramar <3

  • Wilda Svara

   Tack för att du ser. Du ger värme och tröst. Jag önskar också att det hade kunnat gå en annan väg, men det var inte längre möjligt för mig. Kramar <3

 6. Så många fina ögonblick <3
  Tråkigt att höra om relationen, och bra av dig att vara tydlig med att du inte vill prata mer om det. Även om det känns jobbigt så låter det på dig som att det var rätt beslut. Det där vet du säkert bäst själv hur som helst. Ville bara skicka en kram!

  • Wilda Svara

   Tack, Agnes! Så värmande ord. Jag tar till mig och lägger dem som plåster i bröstkorgen. <3 Kramar!

 7. En styrkekram till dig! Livet är så jäkla underligt, men den viktigaste personen är du! Och som du sa, tiden kommer att läka. <3

  • Wilda Svara

   Livet är verkligen märkligt. Men också helt fantastiskt. Det är stort att jag kan sätta mig främst idag, så tack för att du påminner mig om det. Tack för styrkan och skickar tillbaka en riktigt varm kram! <3

 8. Wilda! Vad tråkigt och ledsamt att höra, jag önskar dig verkligen allt gott. Vet inte riktigt vad jag ska säga, men kan skriva under på det många sagt, det krävs mod både att öppna sig för en relation och ta detta beslut.
  Fina ögonblick du samlat, fastnade för ”musik som förlöser gråt”. Tänk att gråten kan vara ett stjärnögonblick (även för mig & andra) nuförtiden. 😉 Bara det! Kom att tänka på min bästa uppbrotts/relationsmusik; Den allvarsamma leken – med andra toner (speciellt sista 2 spåren. Finns på Spotify). Ett tips. Sånt är så individuellt, så passar det inte låt det vara.
  Läste även ditt nästa inlägg nu, som vanligt – tack! Dina texter träffar rakt in. Jag tror verkligen på att när någon läker och delar det, så hjälper det oss andra att läka. Önskar dig allt gott!

Kommentera