Vecka 37 har innehållit många känslor och erfarenheter. Föreläsningar och fokuserade studietimmar startade veckan. I torsdags lämnade jag in min första uppgift. Till skillnad från förra veckan så avtog stressen snabbt och intresset tog över. Efter avklarat seminarium firade vi med pizza och givande kvällssamtal. I fredags skrev jag gruppkontrakt med min fina studiegrupp och spelade bowling med faddrarna på kvällen. Igår besökte jag Västerås Kulturnatt med tigerungarna och fick lyxig egentid med deras mamma. Idag har jag röstat i kyrkovalet. Hela veckan har jag känt mig så välsignad över de relationer jag har i mitt liv idag och de som nu växer fram.

I fredags började kroppen protestera mot väderskiftningarna. Igår var tröttheten tung och en höft krånglade. Så fort jag får annat att tänka på bleknar smärtan och så också dessa dagar. Imorgon ska jag ta igen mig i höstluften ute på Cathrins gård. I veckan som kommer startar det första grupparbetet. Förutom det har jag som mål att skapa något till Monthly Makers tema inredning och komma igång med sjukgymnastiken. 

Morgonstund frukost Bullet Journal - reaktionista.se

     Min morgonstund när jag ser över dagen, känner efter vad jag behöver, dricker den bästa koppen kaffe på hela dagen och gör magen nöjd med frukost.

     När klasskamraten säger “det känns som att jag känt dig alltid”.

     Fynda biblioteksböcker på Västerås Kulturnatt.

     Sitta med en vän och lyssna på musik och luta sina trötta huvuden mot varandra.

     Ett handavtryck från ett barn på spegeln i hallen som en påminnelse om alla fantastiska barn som var här och firade min 30-årsdag med sina föräldrar. Jag är lyckligt lottad som får finnas i deras liv.

Handavtryck - reaktionista.se

     Tomaterna som mognar i höstsolen och ger gudomliga smaker.

     När Kishti gråter i Idol och jag gör detsamma.

     Få höra en livsberättelse om missbruk i skolan och känna igen så många delar i hur jag själv kunde börja må bättre.

     Få en strike i bowlingen!

     Gå runt i mörkret bland alla människor på Västerås Kulturnatt, speciellt vid vikingamarknaden som var som att komma in i en annan tidsera för en stund.

Lyktor i mökret på Västerås Kulturnatt - reaktionista.se-1

     Sälja gamla tavlor och få uppdatering om inramning och hur de blev upphängda på väggen.

     Höra en nybliven mamma till en dotter sjunga “Isn’t she lovely”.

     Spontant middagsbesök.

     Bli klar med den första inlämningsuppgiften och känna mig nöjd + ha lärt mig mycket nytt.

     Liljorna som har slagit ut en och en under veckan. Till och med så kraftfullt att vasen föll mitt i natten och skrämde livet ur mig. (Bästa tipset för att få bort pollen: tejp!)

Lilies - reaktionista.se

     Boka in en eftermiddag med en god vän och känna hur jag längtar efter det umgänget.

     Kunna be om speglingar när jag inte riktigt litade på min egen uppfattning.

     Dela tårögda berörda blickar med en vän.

     Att betala av min sista privata skuld och att jag nu är helt skuldfri!

     Asla njutandes av solens värme på balkongen.

Asla den norska skogkatten - reaktionista.se

     Att känna mig kompetent och kunnig i skolan.

     När lilla L satt i mitt knä när vi lyssnade på en kör och lutade sig tillbaka i min famn <3

     Att skapa ett studieflow genom att sitta 30 min i taget med uppgiften och böckerna.

     De färgglada höstlöven som ett och ett singlar ner och börjar täcka marken.

     Att jag fick väskan från YourTurn som jag önskade mig i födelsedagspresent! Både märkets namn och väskan i sig är så symboliskt viktiga för mig. På det sättet spelar faktiskt materiella ting roll i mitt liv.

Ryggsäck från YourTurn - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

     Johanna delar med sig av sina bästa tips för att marknadsföra sitt företag.

     Christin sätter ord på det där som inte alltid har ord. Om hur en graviditet kan få en att förlora sig själv, men att det inte ska blandas ihop i kärleken till barnet.

     Det finns ingen som kan fånga naturens känslor så som Jonna Jinton. Höstens själ är fångad i dessa fotografier.

     Helenas vackra foton från Island som fick tid och rum att stanna upp en stund.

     Lady Gaga går ut och berättar om sin fibromyalgi. Så viktigt att sjukdomen blir mer känd, och framför allt önskar jag att fler fick veta vad de kan göra själva för att må bättre.

Jag är så glad att ni tycker om stjärnögonblicken och vill dela dem med mig. Berätta gärna om något du tycker är fint eller som berört dig, så får vi dela också det. <3

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

10 kommentarer

 1. Vilken härlig vecka du verkar ha haft! De senaste månaderna när jag mått rätt dåligt har jag nästan känt mig provocerad av inlägg som dessa, jag antar att det beror på att jag för en tid slutade både hitta men också leta efter egna ljusglimtar. Men insåg nu idag när jag läste igenom ditt inlägg att jag känner det där fina igen, den där inspirerande lilla hoppfullheten som gjort att jag uppskattat dessa inlägg så mycket tidigare. Det känns SÅ himla skönt!
  Ett annat stjärnögonblick är att jag tog mig iväg och röstade idag. Jag har haft så mycket ångest över ifall jag ska rösta eller inte, jag tycker det är otroligt viktigt men samtidigt har jag väldigt svårt för den situationen och detta skulle bli första gången jag inte kunde ha något moraliskt stöd med mig. Men när jag åkte iväg i ett annat ärende körde jag förbi vallokalen, vände bilen och åkte dit och röstade. Har nog aldrig varit så STOLT över mig själv!

  • åh vad glad jag är att höra det. Jag förstår att det kan provocera när en inte mår bra. Svårt att se ljusglimtar då, men det är ju också då de är som viktigast. Glad att du mår bättre.
   Så himla stort och häftigt att du röstade! Jag är också stolt över dig!

 2. detta känns så du alltihop. är så glad att du får uppleva alla dessa ögonblick. puss.

 3. Så mycket fint <3 Beundrar verkligen din förmåga att plocka fram dessa ögonblick, stora som små. Något som gör mig alldeles varm i själen är den ofantliga turen jag har haft i att träffa en person som jag nu får vakna upp bredvid varje morgon. Så fint att jag knappt vågar tro det är sant.

 4. Det är så fint att få läsa om dina studier, hur du trivs och dina stjärnögonblick! Jag fyllde år igår och blev firad med rosor, middag, ballonger och fick blåsa ut 24 ljus i hembakad tårta. Det värmde <3

  • Tack Fredrika! Glad att det uppskattas 😀 Wow vilken härlig födelsedag det låter som! Låter också väldigt personligt och nära. Vackert! Grattis igen!

Kommentera