Hej på er! Hur har ni det denna söndag? Jag börjar äntligen känna igen mig själv igen, efter en tuff period. Smärtan bleknar i ljuset av varma människor och mentala affirmationer. Idag förstår jag vad jag behöver för att komma tillbaka när jag hamnar i svärtan och jag kan ge mig själv det. Det har varit några stora utmaningar denna vecka som har prövat mig till bristningsgränsen. Ändå står jag kvar hos mig själv och i all den styrka jag har samlat på mig i mitt växande.

Valresultatet tog hårt på mig och smärtan har varit en prövning genom intensiva studiedagar. Jag har kommit in i rutinerna igen, trots att jag även har jobbat med en rest från mitt förflutna parallellt. Hemma har Daniel stått stabil vid min sida och täckt upp där jag har brustit, erbjudit sin famn och sina lyssnande öron.

Nu är de svåraste veckorna avklarade och jag kan slappna av. Därför ska jag idag njuta av en hotellfrukost med #tunainfluencers och sen utnyttja ett presentkort jag fick av en vän för att bada ångbastu och få kroppen att slappna av i relaxen. Som en nystart av hösten, där de lugna andetagen tar vid. Hur ska du avsluta din vecka?

Elefantöra och drejad kruka - reaktionista.se

     Hämta ut ett paket som innehöll en egendrejad kruka, sticklingar av elefantöra och ett kärleksfullt kort från Jessica. Det värmde så oerhört.

     Insikter om beteenden som jag inte har förstått tidigare.

     När jag är på väg hem med oro och värk och Daniel skickar en video med en mysig Asla till mig.

     Påminnelser om hur många fina människor jag har runt mig idag som stöttar i alla lägen.

     Att bli lyssnad till med empati.

Valvaka Feministiskt initiativ 2018 - reaktionista.se

     Kärleken och gemenskapen på Fi:s valvaka. Trösten i att vara där.

     Att sitta själv kvar i en tyst lokal på skolan hela fredagseftermiddagen.

     När en i min studiegrupp frågade hur det var dagen efter valet och visade medkänsla.

     Att kunna välja bort energitjuvar.

     Vild murgröna. Upphör aldrig att fascineras över hur vackert och starkt det är.

Vild murgröna - reaktionista.se

     Att känna mig värdesatt i en grupp.

     När Asla la sig hos mig en stund på morgonen.

     En rolig gästföreläsare.

     När jag faktiskt orkade börja svara på meddelanden från vänner igen för att smärtan inte var så påtaglig.

     Matlådor som räckte hela veckan.

Grenar vid vatten - reaktionista.se

     Nyfikenheten och lusten som väcks till liv i studierna än en gång.

     Att sitta vid vattnet och bara följa grenarna och vågorna i vinden en stund.

     Mötas av orden “du är den starkaste jag vet” efter en svår utmaning.

     Friska vindar.

     Studentrabatt som gör att jag nu har full tillgång till Adobes kreativa plan.

Gyllene höstljus - reaktionista.se

     Gyllene höstljus.

     Grundande andningsövningar.

     När någon blir berörd av det jag berättar.

     Att få höra “du förgyller vår dag”. <3

     Höstlöven som stilla faller till marken i all sin färgprakt.

Höstlöv - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

     Denna bild av ett dimmigt Norrland stannade upp hela min värld och skänkte tröst i en svår stund. Tack Linda!

     Kristin har en klar blick som ständigt påminner mig om att jag är mänsklig, samtidigt som den utmanar mig i att bli ett bättre jag. Här skriver hon klokt om att bekräftelsebehov och att älska sig själv, och andra..

     Maria skriver tydligt om varför “att ge upp” inte är ett alternativ vid kronisk sjukdom. Om en 40-årsresa som blev något mer. Dessutom med enastående fotografier som griper tag.

     Beata som sätter ord på det sårbara om livets val.

     Klokt och viktigt om att träna sig i planlöshet och att bara vara, av den alltid lika kloka Angeliqa.

Hur har du det? Vad känns i dig idag?

4 kommentarer

  1. Det är alltid en sådan ära att få vara en del i dina inlägg Wilda <3 Tack!!! <3 Du har alltid så genomtänkt innehåll här. Och jag blir så berörd av det du skriver om din smärta, det går inte riktigt att föreställa sig. Men det känns som att du har en väldigt fin strategi med livet och med dig själv. Kram

    • Bästa du! Blir så djupt berörd av att du säger det! Att det märks, vad jag gör. Tack för att du ser. Tack för att du läser. Det är bättre nu. Det blir det, när jag kan ta hand om mig i det svåra. Kram

  2. Åh, vilket härligt inlägg om alla stjärnögonblick och tack finaste för att jag får äran att vara en del i ditt inlägg, din länkkärlek värmer verkligen hjärtat! Och jag skriver under på så mycket av det du skriver, om höstljus och färgerna som kommer nu, och att vara andas in friska vindar och att ta emot hösten med all dess härlighet!

    • Det märks i allt du skapar nu, hur hösten omsluter dig på olika sätt. Tack för att jag får ta del av det och tack för att du kommer hit och lämnar varma avtryck. <3

Kommentera