Dimman ligger tjock utanför fönstret på söndagsmorgonen. Kroppen vill inte riktigt vakna. Jag tänker tillbaka på veckan som har varit. Måndagen med Cathrin och djuren, skogspromenaden och samtalen över kaffe. Frid i hjärtat. Tisdagens skapande; fotohängare på förmiddagen och kvalitetstid i slöjdsalen på kvällen. Den stolta skaparglädjen. Jag tänker på onsdagens intressanta föreläsning om bemötande och eftermiddagens stressiga gruppmöte som ändå nådde sitt mål. Tilliten till att allt ordnar sig ändå. Torsdagens tunga trötthet med kryss på att-göra-listan som jag fick avsluta i skogens guldljus. Förundrad över skönheten i världen. Fredagens trista föreläsningar och att jag kunde lägga det ifrån mig i meditationen den kvällen. En spontan lördag i trötthetsdimma med en god vän som ständigt utmanar mig i att våga vara mer jag. Kvällens gemenskap som la en kärlek i min bröstkorg som fortfarande gror i dimman denna söndag.

Kattungen Gunvald - reaktionista.se

     Denna kattunge ↑ vid namn Gunvald som charmade mig så totalt att jag fick hjärtsnörp flera gånger om. HUUUUUR SÖÖÖÖT?

     Gyllene timmen i höstskogen. Tappade andan flera gånger om!

     När Elin hörde av sig och frågade om jag ville komma med på galan för Stora Influencerpriset som hennes +1! OM jag vill!!! Kom med du också!

     Att det faktiskt kan kännas helt okej att vara trött.

     Bli påmind om hur mycket mitt liv och jag har förändrats till det bättre.

Wilda - in golden autumn light - reaktionista.se

     Sitta på en sten med en god vän i skogen och njuta av naturens tysta ljud.

     Lära sig så mycket nytt på en föreläsning att jag ville berätta för alla om det.

     Att min roomie är lika frälst i Idol som jag är.

     En extra lång lunchrast.

     Olivias tolkning av “When we were young” i Idols kvalvecka.

September woods in golden autumn light - reaktionista.se

     Höstfärgerna som kryper fram bland träd och växter, lite mer för varje dag.

     Hitta kantareller bland mossan!

     Akustiska spellistor på Spotify som sätter mig i exakt rätt stämning för hösten.

     Våga säga vad jag kände även om det innebar dålig stämning.

     Att ge bort en tröja till en vän som berättar att hon använder den massor och dessutom klär den henne så himla bra.

Bedside table - reaktionista.se

     Planera resa med reseproffset Linda utifrån kriterierna “naturupplevelser, tid för umgänge och värme”.

     Promenera i regnet i mörkret med bara gathusen som lyser upp.

     Fynda en ny sänglampa på second hand och få till den där mysbelysningen som jag längtat efter.

     När det enda som hörs är ljud från hönsgården.

     Få lära sig hur något fungerar från grunden.

Hönsgården - reaktionista.se

     Att få höra att jag har varit saknad från människor jag själv har saknat. <3

     Internskämt med vänner.

     Klottra i anteckningsböcker.

     Fem paket kaffe för 100 kr när ICA firade 100 år.

     Vackra Malmköping. Det är något speciellt med den staden om hösten. Det är som om arkitekturen där klär extra bra i höstskrud. <3

Malmköping - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

     Emilia samlar in bidrag till Monthly Makers på tema inredning fram till den 28:e. Lämna din länk i kommentar på detta inlägg!

     Teknik-gurun Elin förklarar grunden till hur en hemsida är uppbyggd och vad olika verktyg har för funktion. Vill du starta en hemsida eller bara förstå mer om det så är detta din guide.

     En lista med Jonnas favoritmusik som tar mig bort från rum och tid.

     Sofia kan det där med spektakulära resor. Här bjuder hon på 7 ståtliga slott på 7 dagar i Tyskland. Jag har ju en viss förkärlek till slott och kungligheter så detta slog an den sidan av mig direkt.

     Hur tar du bäst hand om dina skor? Fredrika ger sina bästa tips.

Hur har din vecka varit?

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

10 kommentarer

 1. Dina bilder är magi och orden levande. Så äkta det är vad jag älskar mest med dig. Äkthet! Klok innerlighet. Kram 💙

  • Vilka fina ord Elina! Jag har burit med mig dem nära sedan jag läste dem. Så vackert att du känner så, att det strålar igenom! <3 Kram!

 2. Åh så fint det är med dina stjärnögonblick! Tyckte också om Olivias framträdande, men älskade också Joakims Slå mig hårt i ansiktet och när Gabriel sjöng både i måndags och framförallt i fredags var magiskt!

 3. Åh men vilken fin lista! Och stort tack för att jag fick vara med på ett hörn. Ser fram emot att följa dina och Lindas resplaner låter som att det kan bli legendariskt😁

 4. Åh så söt Gunvald är 😍 Min vecka har varit ångestfylld inför den salstenta som kommer under denna veckan. Men all ångest i veckan vägdes upp med att veckan avrundades med ett par mysiga timmar med en person som betyder mycket för mig 😊

  • Sötast i världen! Fy vad tungt med sån ångest men skönt att du fick träffa en betydelsefull person och ha det mysigt mitt i allt. <3

 5. Fina saker du listat! Att våga säga vad man tycker, yes!🙌💪
  Så gullig kattunge och nästan ännu gulligare hönor☺️

Kommentera