Den stora galan, pirret i magen, förberedelser och mitt i allt en socionomstudents vardag. En mycket märklig vecka. Extraordinär på många sätt och vis. Förra veckan avslutades med att jag fyndade en tre storlekar för stor klänning till galan. Efter tre halvdagar i skolan och en studiecirkelträff med Feministiskt initiativ var det bara fokus på fredagens gala för influencers. I torsdags åkte jag till mina bonusföräldrar och fick hjälp att sy om klänningen. Skönt med en ledig lugn dag innan den stora dagen. I fredags mötte jag upp Elin som bjudit med mig som sin +1 vid hotellet och sedan följde en helkväll av mingel, lyckorus och gemenskap. Jag kände mig så otroligt tacksam för att få vara där! På lördagen blev det hotellfrukost och lunch på Söder, baknykter as hell. Det var inte mycket människa av mig igår. Idag är det dubbelt så mycket bättre, men det lär bli en svajig veckostart imorgon. Det är nu priset betalas, men tusan vad värt det är! Minnen för livet och nya kontakter + en självkänsla som är starkare än någonsin.

Veckan som kommer blir det mycket hemstudier. På tisdag har vi en temadag om fattigdom i skolan som jag tror kan bli lärorik. Annars ska jag plöja mig igenom teorier, historia och begrepp inom socialt arbete och förbereda mig för hemtentan. Studiecirkeln i feministisk politik fortsätter på onsdag. På söndag ska jag på födelsedagskalas som ett trevligt avbrott i studiebubblan. Jag behöver ta tag i min fysiska hälsa den här veckan – gå på ett yogapass och börja göra mina styrkeövningar dagligen igen. Håll en tumme för att jag får till det! Stora Influencerpriset - redo för gala - reaktionista.se

     När frisören sa att hon var avundsjuk på mitt glansfulla hår.

     Att få tid över för blogg och skrivande.

     Promenera i regnet.

     Träffa bloggare som jag har följt otroligt länge och som har gett mig massor längs vägen, som Emily Dahl och Sandra Beijer.

     När jag hittade helt perfekt BH till galaklänningen och när jag kom till kassan visade det sig att den var nedsatt till nästan halva priset.

     Göra sig iordning med bästa gänget på hotellrummet, äta mat och dricka bubbel och bara ha det fint ihop <3 Jag som alltid drömt om att ha ett tjejgäng och ja, det har jag ju verkligen nu. Det bästa!

Oktober höstglöd - reaktionista.se

     Äta hotellfrukost med croissanter.

     Höstsolens motljus som skapar skuggar bland löv och trädgrenar.

     Våga fråga och få ja till att låna smycken från JohannaN:s makalösa kollektion.

     När Elin Häggberg, min dejt för kvällen, vann Årets varumärke och hennes ärliga fantastiska reaktion + att hon tackade vårt bloggcrew. <333

     Få träna på att förklara vad min blogg handlar om, och se att människor är intresserade. Få bekräftat att det jag gör är viktigt, att min röst behövs. Att dessutom ha kollegor som säljer in mig (tack Agnes!) och ger mig en stärkt självkänsla är ju bara så fint. <3Stora Influencerpriset - Wilda Kristiansson - reaktionista.se

     Pirret i magen bara av att få vara där bland alla vackra karismatiska människor och känna mig lika vacker jag i min gröna klänning. Jag har varit på gala!!!

     Skogens andrum. Den fuktiga gröna mossans klarhet och de darrande asplöven.

     Se att de där paprikafröna jag satte i jorden faktiskt blev paprikor, även om det var under någon annans omsorg än min egen.

     Ligga i sängen och prata mitt i natten med Elin. <3

     När Ebba K von Sydow kom in med sin son under armen för att dela ut “Ebbapriset” och visade att nöden inte har någon lag när en är förälder.

     Få hjälp att sy om galaklänningen och bli alldeles till mig av att jag ska få bära den vackra skapelsen.

Tegelfasad med solkatter - reaktionista.se

     Att jag känner mig så stolt och nöjd över den nya bloggdesignen och att jag bara vågade kasta mig ut i den.

     Solkatter mot tegelfasader i höstens krispiga ljus.

     Träffa Clara och äta god lunch på Chutney på Söder. Gott sällskap på Söder måste ju vara ett vinnande koncept varje gång.

     Lövens alla nyanser som pryder marken och grenarna.

     Känna mig som en viktig röst i bloggvärlden och åka hem med en stärkt självkänsla från galan.

     Filosofiska diskussioner i klassrummet, som t ex “finns den fria viljan?”.

Oktoberhöst - reaktionista.se

     Att få möta människors innersta i ärlighet.

     Bli bjuden på hemlagad mat och uppfyllas av trygghet.

     Ett givande samtal med Kristin (Krickelin) och Sofia (Mokkasin) – så karismatiska och engagerade människor.

     Få höra att jag borde ha varit nominerad som Årets röst och att mitt språk har något extra.

     Att krama om Jonna och få bekräftat att hon är lika vacker inifrån och ut som bloggen visar, om inte mer. Att hon dessutom kände igen mig och berättade att mina kommentarer betyder mycket för henne gjorde min kväll <3

     Naturens färgmatchningar, som när blåbärsriset färgas röd-cerise i höstkylan.

Höstskog i oktober - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

     Emilias kreativitet är en jäkla superkraft. Den här ljusstaken av kastanjer är bara ETT bevis på det!

     Vicky var en av de första som inspirerade mig att fotografera mer. Här visar hon hur hon skapar sina instagramfoton. Kolla in hennes drömlika feed så vill du också lära dig!

     Ett viktigt perspektiv i att ta hand om sig själv är att vara sin egen bästa vän. Linnéa skriver klokt om det.

     Är du i Stockholm och vill äta veganskt? Flora har listat de mest veganvänliga restaurangerna.

     Jessica har skapat en enkel men gudomligt vacker höstkrans av grenar.

Vad glittrar i ditt liv?

SparaSpara

12 kommentarer

 1. Så otroligt många fina stjärnögonblick! Och så glad att få vara med och dela så många av dem. Det är något extra speciellt att få se helgens händelser genom dina ögon och dina formuleringar. Får mig att känna mig ännu mer tacksam och glad! ❤️❤️❤️❤️❤️

 2. Så glad jag blir över att läsa om din tacksamhet och fina ögonblick! Speciellt när du gläds över ögonblick i vardagen som så många glömmer bort att vara tacksam över. Roligt att du fick gå på gala, och i häftig klänning 😀
  Jag har nyss insett att jag blivit stark och att jag tycker det är kul att styrketräna =D Vill bli ännu starkare! Istället för att hata min onda kropp börjar jag tycka det är coolt att jag kan lyfta det som var väldigt tungt för några månader sen.
  Är också glad över förra helgens kalas med några vänner. Det var väldigt stressigt innan men blev ett bra kalas och folk verkade nöjda. Tiden försvann för fort.
  Jag hoppas hösten blir fin och att jag hinner njuta av höstlöv och höstljus (det har varit lite för mycket regn på mina lediga dagar). Det är bra med jobb och inkomst, men just nu är det skönt att jag har många lediga dagar kommande veckorna. Plånboken kommer bli ledsen, men kroppen glad.

  • Tack för dina varma ord! Styrketräning är så häftigt för självförtroendet verkar växa på samma gång 😀 Jag känner igen mig så mycket i dina ord. När kroppen orkar mer än att bara ha ont är det något som förändras i inställningen till den. Vad fint att träffa vänner och skönt med ledighet! Så viktigt att prioritera vila och kärlek till sig själv före pengarna, när det går. Kroppen orkar ju inte jobba om den är slutkörd. Önskar dig många soldränkta höstdagar bland löven.

 3. Du är helt magisk! När jag läser din blogg så mår jag verkligen bra. Du har en enastående förmåga att förmedla. Känslor, tankar, Bravo säger jag!

 4. Vilken otrolig kreation du hade på galan. Fantastiskt vacker. Jag önskar så att jag hade kunnat vara där men det gick inte denna gången.

  Jag tycker verkligen om din nya bloggdesign.

  • Tack Dorro! <3 Jättefint att höra att du gillar både klänning och bloggdesignen 😀 Det värmer! Önskar också att du hade kunnat vara med.

 5. Du var så fin i din klänning i fredags! Synd att vi inte hann prata mer. Jag tycker att hela kvällen bara försvann, att tiden bara gick såå snabbt.

  • Ja men visst gick tiden hypersnabbt? Vill gärna ses mer och hänga om vi på något sätt närmar oss varandra framåt. Det var jättefint att se dig 😀

 6. Åh du är så himla bra på att påminna mig om att verkligen stanna upp och vara tacksam för allt fint. Och extra kul är såklart att den senaste veckans finheter för mig är lite samma som för dig: häng och middag med er på hotellrummet innan galan. Peppen på att få se min armband synas på dig – blev så sjukt fint mot den gröna klänningen! Och att äntligen få ses IRL, det var fint ju!

  • Tack Johanna! Det var verkligen så roligt att du var med och att få låna dina armband gav mig otroligt mycket självförtroende den kvällen <3 Längtar tills vi ses igen!

Kommentera