Jag förväntade mig en svår vecka med många prövningar. Visst har jag prövats. Och jag har stått kvar i mig, redo för vad som än skulle komma. Stundtals har sorgen, ångesten och andra känslor lagt sig som ett vibrerande lager runt min hud. Jag har kunnat vara kvar hos mig i det ändå. Låtit mig känna, ladda om och ta nya steg. Många års mental träning har gett resultat. Det har till och med blivit en synergieffekt av det i veckan. Människor har sett att jag är stark, påtalat det på olika sätt och jag har kunnat växa i det. Citatet grow through what you go through besannades i veckan.

Mammografin visade att jag ännu är frisk. Jag har växt med nya moment i studierna, lärt mig massor av fältstudierna hos socialtjänsten i Strängnäs och ett svårt möte blev istället en energiboost. I torsdags firade jag min självständighetsdag med halloumiburgare och secondhandfynd. Igår bestämde jag mig för att ta en paus och följde med sambon ut i svampskogen. Ett mycket bra beslut. Kvällen avslutades med födelsedagsmiddag för en god vän. Jag påminns om hur hårt jag har kämpat för att kunna göra dessa positiva val idag. Även i de svåraste stunder kan jag välja det som gör mig mest gott. Måtte jag aldrig glömma bort det.

Hösten - reaktionista.se

     Det sörmländska landskapet i höstskrud. Såååååå vackert!

     Äta middag med saknade vänner.

     Att få höra “du borde bli doktorand” från en lärare.

     När det bara var vätska som syntes på ultraljudet på Bröstcentrum. Jag är frisk!

     Att uppleva mindre värk för en dag.

Wilda hösthalsduk - reaktionista.se

     Fynda en halsduk i en brun nyans som stämmer med mina färger. För 10 kr på second hand!

     Drömma om framtida resor och händelser med sambon.

     När Elin beskrev min blogg i ett inlägg om bloggar som inspirerar henne, och jag med mitt låga blogg-självförtroende kunde se nya nyanser kring vad som gör min blogg viktig för andra.

     Att våga stå upp mot det som känns fel.

     Äta halloumiburgare på Max med älsklingen.

Grassagården Strängnäs - reaktionista.se

     Lunch på Grassagården i Strängnäs. Gudomligt god spenat- och fetaostpaj på ett urmysigt ställe med trevligt sällskap.

     Dimma över Strängnäs hamn.

     Att känna allvaret och ansvaret i en situation när vi rollspelade ett familjesamtal och känna att jag kunde stå pall det ansvaret och bära upp mötet (även om det denna gång var på låtsas så var det också på allvar).

     Få karriärsrådet “kavaj och läppstift”. Check på den!

     Kolsyrat vatten.

Murgröna - reaktionista.se

     Flytta in murgrönan från balkongen som gjorde sig så fint på vägghyllans kant.

     Höra mig själv säga att jag behöver arbeta opinionsbildande i framtiden för att kunna vara den jag är. Så är det ju verkligen.

     Våga fråga en lärare om mentorskap och att hon sa ja.

     Få sms från en vän som ville skicka en kram en svår dag.

     Löv singlandes nerför träden.

Skymning - reaktionista.se

     Skymningen utanför köksfönstret som såg ut så här ↑

     Få höra från läraren att jag gjorde en bra insats som socialsekreterare i vårt rollspel.

     Att våga ta tag i saker som jag har skjutit upp.

     När tåget var mer försenat än jag var, så att jag hann med det 😉

     Alla gula kantareller vi hittade längs kraftledningsgatan.

Höst och kraftledningar - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

     Emma drar igång “Vegetariska middagsklubben” igen och nu kan vi hjälpas åt att sprida vegetariska middagsrecept inför de mörkare månaderna.

     I relation till #WhiteMonday vill jag tipsa om minimalistiska Sandras inlägg om att sluta handla utan eftertanke.

     Jag borde verkligen bli bättre på att spara frön från mina växter. Sofia inspirerar på ämnet och levererar alltid foton som är outstanding.

     Christins foton får ofta mig in i en ny sinnesstämning. Fotona från sommarhuset i hösttappning gav mig en harmoniskt vemodig känsla. Vad får de dig att känna?

Vilka ögonblick har fastnat hos dig?

2 kommentarer

Kommentera