Många utmaningar denna vecka. En utbildningsdag om barn som anhöriga och jag klarade mig igenom hela dagen trots dimsyn. Högt tempo tisdag och onsdag som resulterade i feber och dunderförkylning. Gilmore Girls räddade mig. Mot helgen mådde jag bättre och kunde känna lite mer julstämning, med besök på gammaldags julmarknad och adventsstjärnan på plats i fönstret. Nu följer några intensiva dagar med DIY-projekt, slutspurt i NaNoWriMo och sammanställning av Monthly Makers metall. Sen hoppas jag på lugnare dagar i december.

Wilda - reaktionista.se

✶     När Sanna Lundell står på scen och pratar om ett tabubelagt ämne som att det vore hur vanligt som helst – vilket det ju ÄR. Äntligen någon som vågar säga att förmodligen halva Sveriges befolkning är medberoende/anhöriga.

✶     Rönnens röda bär i den låga vintersolens ljus.

✶     Få smälta in som vilken student/socionom som helst under en dag.

✶     Hoppa på frusna vattenpölar och lyssna till ljudet när isen brister.

✶     Lovisa har samlat alla sina bästa vegobiffar i ett inlägg.

Sanna Lundell - reaktionista.se

✶     Nysa så många gånger i rad att jag började skratta. Och nysa om vartannat.

✶     Att bli riktigt nöjd med ett blogginlägg som jag har brottats med länge.

✶     Alla bidrag som droppar in till Monthly Makers metall-tema! Variationen och kreativiteten har inga gränser. Så mycket häftigt, inspirerande och vackert. Sista dag att lämna in bidrag imorgon! På onsdag kommer samlingsinlägget upp.

✶     När någon säger “måste du vara så jobbig?” på ett kärleksfullt sätt, som svar på att jag inte backar.

✶    Sandra gör julkortsleken i år igen. Haka på du också!

Fågelflocken - reaktionista.se

✶     Skriva dagbok.

✶     Fler betydelsefulla bidrag till min insamling för Vit jul kommer in. Varje krona gör mig så berörd och tacksam att jag måste stanna upp och njuta av känslan att kunna göra skillnad. Tack Alicia, Jenny, Alice, Jari och Jessica. <3

✶     Blå himmel!

✶     När jag insåg att jag har tillgång till en ateljé i närheten om jag bara frågar om det.

✶     Solnedgång i vinterns pastelliga färger, med den allra vackraste lila tonen.

✶     Matilda gör det lättare att välja rätt med sin veganguide.

Julmarknad - reaktionista.se-2

✶     Julmarknader. Hur mysigt är det inte med de varma dofterna, alla lugnt strosande människor och fantastiska handarbeten?

✶     Brända mandlar. <3

✶     Den låga vintersolens spel mellan fönsterrutor och väggar som träffas av guldiga reflektioner.

✶     Guidad meditation som lugnade ner mig i en stresskänsla.

✶     Alicia har presenterat sig själv på ett helt enastående vis.

Monthly Makers Julkalender

✶     Att få höra att jag är viktig.

✶     Förväntan inför att få släppa Monthly Makers decemberkoncept. Kika in hos Anna María den 1:a december! 😉

✶     Att vakna utan rinnande näsa och huvudvärk.

✶     En lagom julig spellista till advent. Stämningsfullt.

✶     Content to go. Framtidens buisness är här och jag är helt rörd över att jag kan vara med i det redan nu.

Vad förgyller dina dagar?

 

10 kommentarer

 1. Så himla fint, igen. Vilken underbar idé att samla sina bästa ögonblick såhär. Gör mig så glad att läsa! Själv är jag mest glad för att min man kom och hälsade på i helgen (han bor i Frankrike). Hoppas du får en fin start på veckan ♥︎

  • Wilda Svara

   Åh vad himla fint att ni fick ses! Vad mysigt! Tack, jag tycker själv att det hjälper mig mycket att samla mina bästa från veckan så här. <3

 2. Du är viktig <3 Tycker så mycket om de här inläggen! Höjdpunkter från min vecka: Emanuel är snäll och ringer Tele2 och frågar vad de sysslar med egentligen när jag blir för konflikträdd, jobba på Biotopia och det var så lite folk att jag satt och gjorde en vargkruka i lerverkstaden, gå på konstfacks julmarknad Jessica och sen i samlad trupp gå hem till Alicia på advents/födelsedagsmys, och äta mig mätt på bullar!

  • Wilda Svara

   Åh, finaste. Började gråta av dina första ord <3
   Så fint att du har Emanuel och att du fick träffa två andra stjärnor som kan mäta sig med dig <3 Bullar alltså! Mums!

  • Wilda Svara

   tack fina du! det är fint att det glädjer andra än mig, för de är så viktiga för mig.

 3. Vilken mäktig bild på dig! Knivskarpt kindben som inramas perfekt av håret. Det där leendet som mest sitter i ögat och är lika hårt som glatt. Du ser verkligen ut som en power-kvinna, någon sorts hög chef eller liknande. På bästa tänkbara sätt!

  Uppskattar så mycket att du delar med dig av dessa listor, och så mycket fint du hunnit med trots högt tempo och sjukdom. Mitt bästa ögonblick från veckan som gått är att allting äntligen löste sig med lägenheten jag ska flytta till, att jag efter två månaders väntan och strul äntligen kunde få skriva papper och få ett inflyttningsdatum. Räknar ner dagarna nu, ska bli så himla bra!

  • Wilda Svara

   Åh vilken himla fin komplimang Jenny! Blir alldeles röd om kinderna. <3
   Häftigt med flytten! Vad härligt att få flytta in. Kram!

Kommentera