Jag har haft ett lugnt tempo denna vecka. Små och stora insikter om vad jag mår bra av, hur jag vill ha min vardag och vad som hindrar mig landar och tar form. Dagarna innehåller mer rörelse i det lilla. Sorgen och minnena kommer nära i jultiden. Jag låter den få vara vad den är. Jag tränar på att vara närvarande här och nu, känna mig nöjd med det jag åstadkommer och att gå emot rädslor. Det märks att det snart är dags för nya mål i ett nytt år. Med nya stjärnögonblick.

Wilda - reaktionista.se

✶     Snön som färgar vår värld ljus igen.

✶     Få se NK:s julskyltning via Snapchat.

✶     En person som gick förbi mig och såg ut att le med precis hela kroppen. <3

✶     Att kunna ha mjuka strumpbyxor istället för byxor när de skaver mot den stackars kroppen.

✶     Plocka in grankottar, tallbarr, lingonris och mossa i mitt hem.

✶     Perfekt mogen avokado med örtsalt på knäckebröd.

Julstämning - reaktionista.se

✶     Poppa popcorn mitt i veckan bara för att jag blev sugen. (Möjligen orsakat av nästa stjärnögonblick).

✶     Umgås med Gilmore Girls en hel dag. Så mycket kärlek, skärpa och humor.

✶     Att det inte var så illa som jag befarade när jag väl testade ett gammalt högskoleprov. Lite repetition av matematiken så ska det nog gå alldeles lysande i april.

✶     Pepparkakor och julmust.

✶    När Asla kidnappade en skumtomte och gömde den bredvid TV-bänken. Haha tokkatten!

✶     Fixa en julklapp, som både hade varit dyr och svår att få tag på, alldeles gratis genom givmilda människor.

Asla - reaktionista.se

✶     Att känna lusten och törsten efter kunskap. Jag trodde inte att den fanns kvar.

✶     Liam som vann Idol. Vilken stjärna! Utveckling och talang på samma gång.

✶     Claras saffranspasta som jag måste göra många gånger till.

✶     Tillbringa en dag i ett hem med mer julstämning än alla “topp 10 resmål i jul”, med avdentsstjärnor, juldukar och julgardiner, vedspis och Janssons frestelse. Andas in allt det vackra som julen borde få stå för.

✶     Spåna på mål inför 2017 i min Bullet Journal.

✶     Att kunna skingra hjärnspöken.

Decembermys - reaktionista.se

✶     Ha tillgång till fina människor att ringa när jag inte kan prata vett med mig själv.

✶     Min kryddkarlbergare ↓ som snart växer upp i taket.

✶     Att både prata allvar och skratta i samma telefonsamtal.

✶     När jag plötsligt kom på mig själv med att vissla. Jag trodde inte att jag kunde.

✶     Snart har vi nått målet med 5000 kr till Vit jul. Tack Sandra, Amanda, Gunilla, Anni, Angelica och en anonym givare. Ni bidrar till att skapa trygga platser för barn på jullovet. Var med och gör skillnad du också.

Kryddkarlbergare - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

✶     Monthly Makers sprider julstämning på tema JUL  – lämna ditt bidrag senast den 20:e hos Anna María.
✶     Alicias fina inlägg om att finna frid i julstressen.
✶     Adventsstjärnor av papperspåsar av Craft & creativity.
✶     Vegetariska köttbullar av Made by Mary som jag ska testa till jul.
✶     Initiativet #jagärhär som ger mig hopp om mänskligheten.

Vad gör dina dagar vackra?

6 kommentarer

 1. De här inläggen lyser upp min söndag! Om du behöver mattehjälp och inte har någon som är asbra på det att fråga kan du höra av dig till mig! Jag har säkert glömt jättemycket, men kan nog fräscha upp en del igen! På pappret ska jag i alla fall kunna matte D och “matte och statistik för biologer”, haha. Men det är inte min starkaste sida!

  • Wilda Svara

   Bästa du! Blev så himla glad när du berättade att du liksom väntar på dem på söndagen 😀
   Och wow, jag ber gärna om hjälp när jag inte fattar. Behöver all hjälp jag kan få haha. Tack!

 2. Älskar verkligen det här upplägget! Hoppas på massa fina hjärnögonblick inför 2017. Kram!

  • Wilda Svara

   Tack Christin! haha var det autocorrect eller hittade du på ett nytt ord? Kram!

Kommentera