En så himla trist vecka, verkligen. Vädret är grått och mitt humör har verkligen inte varit det bästa. Jag har haft en aning för mycket på agendan med låg energinivå. Det resulterade i en kraftig förkylning med feber som däckade mig i ett och ett halvt dygn. Jag börjar misstänka att jag har problem med sköldkörteln. Behöver kolla upp det. Jag längtade så efter att få träffa saknade vänner. Istället la jag mig i soffan och drog en filt över ett besviket ansikte. Och slog nog rekord i hur mycket en kan nysa på en dag. Usch vad dålig jag var. Tröttheten hänger kvar än. Aldrig har jag längtat så mycket efter vitsippor och vårknoppar som nu. Tacksam för stjärnögonblick som gror i hjärtat.

Wilda - reaktionista.se

✶     Ett ärligt och öppet samtal med en nära vän.

✶     Människor som står upp för mångfald och medmänsklighet mot rasism och trångsynthet.

✶     Skratta eländet rätt i ansiktet (med sällskap av en god vän i telefonen)

✶     Trots himla massa besvikelse är det ju ändå bra att min kropp verkligen signalerar när den inte orkar.

✶     Avokadoträdet som bara växer med nya bladpar varje vecka. Kolla in fler växter här.

Avokadoträd - reaktionista.se

✶     Att vakna upp till en riktigt bra hårdag (och hamna efter lite i dagen pga var ju tvungen att ta några hundra selfies).

✶     Krama om en person som jag annars mest har sett på avstånd på olika arrangemang.

✶     Smörgåsrån med smör och Aromat-krydda.

✶     Jord under naglarna, doften av natur i mitt hem.

✶     Saker i vardagen som hela tiden påminner mig om viktiga personer i mitt liv. Min svarta kappa, den mjuka filten med murgröna och trähjärtat på min nyckelring. Och detta dyrbara kort som påminner mig om att våga:

Quote scrapbooking - reaktionista.se

✶     Kunna sätta ord på något som besvärar mig.

✶     Responsen på min januarisummering. Så glad att det kan ge något till någon mer än mig själv, när jag ju verkligen älskar att göra den typen av inlägg. Tack för att ni berättar det för mig! <3

✶     Knoppar på en gren som jag tog in för några veckor sedan som dekoration.

✶     Snabb effektiv kundservice.

✶     Nyheten om att Carlsberg har problem att leverera öl. Haha en aktivistnykterist blir ju lyrisk!

Våren är på väg - reaktionista.se

✶     Hitta precis vad jag letade efter på loppis.

✶     Mail från läsare som gör mig så rörd att jag måste krama om mig själv.

✶     Hälsningar och leenden mellan grannar.

✶     Broccoli på extrapris som grönsak till varje måltid under veckan. Så himla gott ju.

✶     När Asla också nyste två gånger direkt efter att jag hade haft en nysattack.

Asla - reaktionista.se

✶     Texten “I have tree hearts” när Beyoncé gick ut med att de ska få tvillingar och värmen i hjärtat när det slog mig att jag känner en person som har haft fyra hjärtan i sin kropp. Miraklet i att de fortfarande får slå tillsammans gör mig så tacksam. <3 <3 <3 <3

✶     Ta mig tid och backa upp bilder när jag nu fick en extra heldag hemma för mig själv.

✶     Att känna att jag har koll på läget trots att det är så himla mycket att hålla reda på. Tack för Bullet Journal!

✶     Har ni sett att både Mariette och Loreen ska vara med i årets mello? Mina två största idol-crushes och herregud jag dansar ju redan nu.

✶     Öppna en loppisfyndad bok om växter och hitta pressade blad mellan boksidorna.

Pressade växter - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

✶     Mikaela och Beatrice har flyttat sina bloggar till snygga häftiga och helt egna domäner! Så stolt över att jag har så genuint vackra och kreativa människor i mitt nätverk. De inspirerar verkligen till växtlighet och skapande på sina unika vis.

✶     Louise har återigen skrivit ett genialt inlägg om introversion. Nu i form av “Brev från din introverta partner“. 100 % igenkänning.

✶     Vicky som bor i San Fransisco bjuder på overkligt vackra vyer från Ocean Beach.

✶     Vad letar du efter på loppis? Här kan du få några bra tips från Matilda.

✶     Kan vi prata om att Elin bara blev inringd till Breaking News med Filip och Fredrik och BRILJERADE?!?! Så jädra coolt att jag ju svimmar. Och nej, det handlar inte om tur.

✶     Och veckans höjdpunkt: Stina har släppt februari månads tema för Monthly Makers! Det kanske kan förklara några av mina stjärnögonblick i veckan. In och kika och var med fram till den 26:e (OBS! Tidigare datum pga februari).

Vad lyste upp din vecka?

 

13 kommentarer

 1. Fy för att få en sådan förkylning, hoppas energin hittar tillbaka i takt med att nysningarna avtar 🙂 Som vanligt har du hittat så mycket fint från veckan! Min vecka har varit intensiv. Kommande vecka kommer fortsätta i samma spår men det känns okej trots allt. Lägger istället fokus på veckor och helger härefter, när saker och till bör ha lugnat sig.

  • Wilda Svara

   Tack! Nu är det bara trötthet och lite småsnuva kvar tack och lov. Tack för att du ser ögonblicken! Jag hoppas att det blir en hållbar vecka och att du hittar andningshål.

  • Wilda Svara

   Tack Mikaela! Självklart, så himla impad över din nya sida! <3

 2. hoppas du mår bättre snart. fint och viktigt att du tar hand om dig alltid. love u

  • Wilda Svara

   Tack <3 Ja, jag behöver bli ännu bättre på det. Love you <3

 3. Att hamna lite efter pga bra hårdag kan låta som bästa grejen ever 😀 Vill också att det ska hända mig 😉

  • Wilda Svara

   haha, ja så himla härlig grej! Det var nog Polichinelle-Lovisas knep med att knyta strumpor i håret som gjorde susen!

 4. Går ju inte att bli annat än varm och glad i kroppen av dessa sammanfattningar. Du har verkligen en förmåga att se det goda i allt det gråa!

  • Wilda Svara

   Tack Linda! Du har en förmåga som jag ofta inspireras av: att se de där stjärnögonblicken i andra människor och göra dem tydliga. Tack för att du hjälper mig att se mina färger. <3

Kommentera