Mitt i den stressigaste tiden hittar jag mina andrum. Det är mycket som ska bli klart innan julen, innan det nya året, innan… allt. Och jag lyssnar till rådet jag ger andra: det går inte snabbare för att jag stressar. Jag tränar på att vara närvarande i stunden och bara göra det jag gör precis just nu. Jag har varit i fler sociala sammanhang än på länge den här veckan och det märks på kroppen, men det har varit värt det. 

Jag har redan fått den bästa julklappen jag kunde önska mig. Min dator kommer att lämnas in för batteribyte imorgon. Oj vad det behövs. Det passar extra bra nu eftersom jag tänker ta en jul- och nyårspaus från bloggen. Jag lovar att berätta mer om det på tisdag. Nu släpper vi stressen och myser oss fram till julstämningen.

Asla norwegian forestcat - reaktionista.se

✶     När jag och Sofia blev hembjudna på eftermiddagsfika längs vägen.

✶     Kunna känna kärleksljuset i mina ögon igen.

✶     Utrop på IKEA: “Kan Ove som vill planera ett kök komma till köksavdelningen, tack”. Haha, så kul!

✶     Luciamorgon. Sången, ljusen, stämningen <3

✶     Att jag vågade läsa en dikt på en öppen scen trots att jag var supernervös.

Winter - reaktionista.se

✶     Hålla budget på IKEA – vilken jäkla bedrift!

✶     Snötäckta träd mot blå himmel.

✶     Middag med supergod mat och härlig gemenskap.

✶     Luciafika i ett litet mysigt sällskap med många skratt och härliga samtalsämnen.

✶     Lisas solnedgångsbilder <3

Wilda - reaktionista.se

✶     Avokadoträden som får nya skott och växer högre och högre.

✶     En alldeles klar måne på himlen en vintermorgon.

✶     Klä julgranen kvällen innan lucia som en ny tradition bara för mig.

✶     Min gula vinterklänning i återbrukat material som jag vill bära jämt.

✶     Att dela på ansvar.

Waterfall of light - reaktionista.se

✶     Andaktskänslan när jag tände ljus efter ljus i vattenfallet, uppifrån och ned. Hur det plötsligt fick liv.

✶     Den bästa julklappen jag kunde få. Jag ska få ett nytt batteri till min dator nästa vecka.

✶     Asla som leker under granen, biter på julklappssnörena och spelar oskyldig när jag säger till henne.

✶     Äta lussekatt, pepparkaka och dricka glögg till frukost.

✶     Vintersolen som färgar himlen i magiska toner.

Sunset - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

✶     Mikaela säljer prints till förmån för Musikhjälpen. Åh jag vill ha allt ju! Köp till mig i julklapp 😉

✶     Johanna gjorde den här fantastiska adventsljusstaken på Monthly Makers JUL-tema. Var med du också. Två dagar kvar till deadline!

✶     Sandra har flyttat till atilio.se och där är allt bara så himla fint!

✶     Så rensar du garderoben på bästa sätt, enligt fina Flora. Perfekt syssla i mellandagarna.

✶     Evelinas tips om hur du firar jul miljömedvetet.

✶     Luciamorgon med Jonna Jinton. Mer magi än så blir det inte.

Vilka ögonblick har fastnat hos dig?

6 kommentarer

 1. Tycker om dina stjärnögonblicksinlägg så himla mycket! De får mig själv att stanna upp och reflektera över allt fint i livet, smått som stort.
  Asla ser så sjukt majestätiskt ut på den där bilder förresten. Vacker katt det där. Och du med såklart. Mjau!

  • Wilda Svara

   Den här kommentaren gick bara direkt in i mitt hjärta! Åh tack för att du låter stjärnögonblicken få liv. Och Asla, ja hon är verkligen en drottning. Mjau mjau! 🙂

 2. Som så många andra säger, så är detta också ett av mina favoritinlägg på din blogg! 🙂 De inspirerar på något sätt! Att se det positiva och fina i det lilla och hitta glimtar här och var. Och det är fint bara helt enkelt!

  Vilken fin gul tröja du har på fotot förresten! Bästa gula färgen typ! Eller är det den som är klänningen du nämner? 🙂

  • Wilda Svara

   Det glädjer mig så mycket att ni är så många som uppskattar det! <3
   Vad kul att du gillar den! Ja, det är klänningen. Långärmad och lång. Supermysig. Gillar också den senapsgula färgen! 🙂

 3. Så himla fint med avokadosarna <3 En av de bästa sakerna förra veckan var helt klart lilla Olivia som lucia! Hon är mitt bästa kiddo och jag är så jäkla glad att hennes mamma började jobba på min arbetsplats för 1,5 år sedan. Charlotte är numera en av mina allra närmaste, och jag är så himla glad över att både få ha henne som bästa vän och arbetskollega.

  • Wilda Svara

   Ja, känns så fint 😀 Vilken fantastisk relation! Eller ja, relationer. Barn gör så mycket bara genom att existera. Den här veckan räddade mina fadderbarn mig från en ny utmattning med kuddkrig och kurragömma. <3

Kommentera