Jag har haft en väldigt fin vecka. Först kändes det lite motigt med så många inplanerade saker. När jag ändrade inställning till att gå in i varje ny aktivitet med fokus på det som gjorde mig gott var det som att något lossnade. Med solskenet fick jag lite ny mental kraft och orkade med att hålla i en kreativ verksamhet två kvällar i rad. Jag har också återsett en god vän, skrivit protokoll på ett årsmöte, varit på en härlig spelning och ätit en födelsedagsmiddag med skratt till sent in på natten. Nu väntar en oplanerad vecka med administrativt jobb för kongressen, bloggen och en hel del skrivande. Och någon promenad i plusgrader och sol hoppas jag också på.

Tulpaner - reaktionista.se

✶     Tulpaner i eldfärger.

✶     Att känna hur solenergin omvandlas till livskraft i mitt blodomlopp.

✶     Ljudet av pärlor som rör sig.

✶     Att få göra något som jag verkligen kan och inte har gjort på länge: skriva protokoll.

✶     Delegera iväg stora uppgifter för kongressen som gör att jag kan känna mig helt trygg med att jag kommer att mäkta med det arbetet.

Soldyrkan - reaktionista.se

✶     En riktigt god vegopasta till bra pris.

✶     Aslas exalterade ljud när jag ger henne kattgräs.

✶     Skratta en hel kväll tills jag tappade rösten.

✶     Vingarnas undersida i solljus när duvorna flyger över himlen tillsammans.

✶     Växterna som får nya skott och växtkraft i solen.

Skies are blue - reaktionista.se

✶     Lämna över ansvar till andra, när jag inte räcker till, och att det är helt okej.

✶     Hur tyst och mjuk världen blir när det snöar.

✶     Få ordentligt med tid med en efterlängtad vän, hinna prata igenom livet som hänt sedan sist vi sågs. Att verkligen se varandra och vara där.

✶     Bli bjuden på tårta helt oväntat.

✶     Skapa en personlig fotobok av minnen som uppskattades av födelsedagsbarnet.

Quinoa salad - reaktionista.se

✶     Quinoasallad med avokado och halloumi. Fräscht och riktigt gott.

✶     Snön som sakta singlade ner framför ögonen.

✶     En själ med civilkurage som hade hittat min plånbok ute och letade upp mig på Facebook så att jag kunde få tillbaka den med allt kvar i den.

✶     Gyllene trädtoppar i solskenet.

✶     Tomas Andersson Wij i en fullsatt kyrksal, avskalat och så andligt att gåshuden nästan blev vingar.

Treetops - reaktionista.se

✶     Halva priset på fröer och att jag hade möjligheten att verkligen investera.

✶     Asla som visar sin soldyrkan i full njutning.

✶     Vissna sköra kvistar mot det vita snötäcket. Kontrasterna.

✶     Att känna mig helt trygg och bekväm i ett socialt sammanhang.

✶     När ett samtal kan få loss nya idéer och infallsvinklar.

Norwegian forest cat Asla - reaktionista.se

✶     Reagera tryggt och lugnt i en situation som tidigare hade gett mig panik.

✶     Få de allra finaste komplimangerna från någon som med sin auktoritet verkligen vet vad hon pratar om. Att känna mig betydelsefull och viktig, efterfrågad.

✶     När det gyllene ljuset tar sig igenom hela lägenheten.

✶     Att glädjas för någon annans skull.

✶     Speglingar i vattendroppar.

Golden home - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

✶     Beata är QUEEN av kreativa idéer. Mindblown om och om igen!

✶     Ett berörande och viktigt TED-talk om våldtäkt från båda sidor av händelsen.

✶     Tuvessonskan, min vegetariska husgud, har gjort det igen. Citron- och örtfries med röror kommer göra varje tv-kväll till en succé.

✶     Katarinas fotografier från Färöarna som får mig att tappa andan.

✶     Emilia har gjort en superenkel och snygg stänkmålad skål i lera.

Hur var din vecka?

 

22 kommentarer

 1. Beundrar verkligen hur du kan samla så många stjärnögonblick på bara en vecka! Jag kan nog bara räkna upp några få den här veckan, men så har det varit en väldigt mörk vecka också. Men – jag har målat, insett hur kul det är med timelapse filmer, känt mig behövd på jobbet, hämtat ut mitt körkort och kört bil, det har varit soligt och insett att jag fler vänner än jag tror som på riktigt bryr sig om mig.

  • Wilda Svara

   Tack, fina du. Jag behöver verkligen stjärnögonblicken i mina dagar, så att jag kan se att alla dagar har sina unika ögonblick. Så starkt och fint av dig att se allt ljus i mörkret. Stjärnorna. Och åh, känslan av att vara behövd är så viktig. Fint att du nämner den. Och vännerna. Ibland blir stjärnorna klarare när det inte är så ljust. Så häftigt med körkortet! <3 Kärlek till dig!

 2. Allt i listan är så himla fint att ta del av men fastnade verkligen vid “Få ordentligt med tid med en efterlängtad vän, hinna prata igenom livet som hänt sedan sist vi sågs. Att verkligen se varandra och vara där.”. Känner att det är det en saknar så himla ofta, att verkligen se varandra. KRAM

  • Wilda Svara

   Ja den dagen var så viktig och speciell. Att verkligen vara där. Tack för att du plockade ut det så jag fick känna den tacksamheten en gång till. KRAM!!!

 3. omg HALLOUMI!!! har typ helt glömt att det existerar pga äts typ inte här?!? mkt sorgligt. det får vi käka när vi ses nästa gång, en repris på förra gångens halloumisallad som sit kanske <3

  • Wilda Svara

   Men åh din stackare 😉 Det får vi verkligen göra! Åh vad jag längtar efter det. Så fint att du kom ihåg <3

 4. Låter som en bra vecka måste jag säga! Det har min också varit. Många, många positiva saker och sedan några få som i gengäld har varit riktigt jobbiga och smärtsamma blir ändå ett gott slutresultat tänker jag 🙂

  • Wilda Svara

   Fint när det kan ta ut varandra så. Livet är ju verkligen både och, hela tiden.

 5. Men gud vilken härlig vecka. 🙂 Vackra fina minnen att ta med sig. Det verkar som att du har mycket för dig.

  Tack för den fina länken. Känner att jag blev sugen på de där friesen. Måste kolla in. MUMS

  • Wilda Svara

   Tack! Ja, nu har det varit extra intensivt några dagar. Den här veckan blir lugn. Det händer nog minst lika mycket jobbigt, men jag lägger fokus på det som gör mig gott 🙂 Tack för fotoinspiration och ja, de vill jag också testa! 🙂

 6. Som vanligt så himla inspirerande att läsa dessa inlägg! Heja dig <3 Och så fint med personen som hittat dig plånbok och letade upp dig för att lämna tillbaka. Knäppt ändå, att en blir glad när en läser sådant när det egentligen borde vara en självklarhet att det är så en gör. Tänk om fler i samhället bara hade gjort som din plånbokshittare!

  • Wilda Svara

   Ja, jag tänkte också så först. Men ändå, att faktiskt ta sig den tiden idag, det var fint. Vad glad jag är att du uppskattar de här inläggen. <3

  • Wilda Svara

   Så klart! Den var ju jättefin! Och haha, ja kattgräs är livräddare för mina blommor 🙂

 7. Hade också ett sånt fint ögonblick med snön, med mjuk tystnad och lugn. Var så fint. Behövde fock hinna med en buss. Så kunde inte vara i det så länge. Men det kändes fint iaf! <3

  • Wilda Svara

   Åh vad tråkigt när en liksom vill njuta och inte hinner, men det är ändå det jag tänker är ett stjärnögonblick. Det där lilla att uppskatta. Jag hade också rätt bråttom igenom det. <3

Kommentera