Jag är fortsatt sliten och inser att det är mer än studiestressen som spökar. Jag har fastnat i en negativ spiral som jag nu försöker bryta. Jag har försummat min träning, inte begränsat mina intryck på kvällarna och morgnarna tillräckligt, lagt för mycket tid på studier mot vad jag behöver och detta har också påverkat min sömn.

I veckan har jag lärt mig analysera intervjuer och börjat planera PM-skrivandet med klasskamrater. Det känns fint att hamna med personer som jag själv har varit nyfiken på. Känslan förstärktes än mer efter vårt första möte. På onsdag ska vi lämna in en analys av en utvärdering. Jag blir mer och mer förälskad i forskning. Jag försöker också sänka min ambition något så att jag kan återhämta mig bättre.

Jag följer OS och det är ett fint inslag i vardagen, och extra fint att äntligen kunna dela det med någon nära. Och igår kollade vi  på mello. Jag mutar honom med chips, haha. Kärleken är ett stående stjärnögonblick. Att vara två. Som när vi på Alla hjärtans dag lyssnade på våra bästa depplåtar och åt semlor. Det är sånt som är vi nu. Som känns så självklart och samtidigt så nytt.

Palettblad och kryddkarlbergare - reaktionista.se

     Allt som slår ut på fönsterbrädorna nu och får nytt liv. Växternas finaste tid börjar nu.

     Att ta fram bestick och tänka på de fina personer som jag har fått dem av.

     Sovmorgon i en varm och skön säng.

     När läraren erbjöd sig att låna ut en bok som jag hemskt gärna vill läsa.

     Aslas puffande när hon vill bli klappad och vara nära.

Asla norsk skogkatt - reaktionista.se

     Vara på väg hem och veta att Daniel är där.

     Se en video när fadderbarnen åkte skridskor. Så sött!

     En bekväm soffa.

     Få beröm för min blogg, både text och bild <3

     Sätta frön i jorden.

Skott äppelgurka - reaktionista.se

     Att det bara tog några få dagar innan små skott tog sig upp ur jorden.

     Få en intressant bok i Alla hjärtans dag-present, med omtanke inbäddat. Daniel känner mig för väl!

     När jag hämtade ut tentan från förra kursen och såg att jag hade fått 23 av 24 poäng. Precis vad jag själv hade bedömt, så det kändes extra bra att jag kan lita på min känsla.

     Säsongsstart av Homeland. Claire Danes skådespel är helt briljant!

     Dela känslor med älsklingen och komma ännu lite närmare varandra.

Wilda - reaktionista.se

     En lätt snöflinga som landade på näsan.

     Hanna Öbergs OS-guld! Så oväntat och glädjande!

     Att skriva en dikt och leka med orden.

     Få kontakt med en klasskamrat som också gillar växter och skapande.

     Skratta högt med klasskamrater.

Woodwick Enchanted Evergreen - reaktionista.se

     Ett ljus som sprakar som en brasa.

     Sitta under en värmefilt när jag kände mig frusen.

     Den behagliga känslan efter att ha skakat bort en sten ur skon.

     När en idol började följa mig på instagram. Hur hanterar en sånt liksom? 😀

     Tassavtryck i snön.

Tassavtryck i snön - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

     Till Alla hjärtans dag gjorde Anna María dessa vackra blommor av strumpbyxor! De går ju att göra alla dagar och i olika former. Missa inte midsommarkransen. <3

     Fredrika har en helt underbart söt katt, Greta, som då och då gästbloggar hos henne. Så himla mysigt inlägg!

     En som kan det där med modern poesi är Julia. Tankeväckande och skarpa rader.

     Krickelins blogg har något som berör mig djupt varje gång. I ett inlägg om att hitta sin egen träningsform sätter hon ord på precis det jag behöver tänka på för att ta hand om kroppen. Hitta min grej, min motivation, och ta mig dit med delmål. Bygga styrka. Kanske inspirerar det också dig?

     Agnes ger 28 tips för att ta hand om dig/varva ned på kvällen (med utgångspunkt i högkänslighet men som passar många fler).

Vilka stunder var extra fina i din vecka?

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

4 kommentarer

  1. Så mycket fint Wilda! Gillar dina uppdateringar om OS på Instagram med 😉 vi har inte kanalerna så har missat precis allt tyvärr. Ha världens bästa vecka 🙂

    • Vad roligt att du uppskattar det! Så trist att missa. Glad att jag har en OS-fantast som har fått igång mitt intresse igen. Hoppas din vecka är och fortsätter vara sväll. 🙂

Kommentera