Snart ska jag bege mig tillbaka till valkonferensen för Feministiskt initiativ. Så märklig känsla att inte behöva rodda i allt som förra året. Jag ser med spänning fram emot resultatet av den röstning vi gjorde igår om kandidaterna på riksdagslistan. Jag är närmare politiken än någonsin. I höst kan jag rösta på människor jag kallar vänner. Det inspirerar mig så mycket. Tänk om vi alla fick känna att det fanns en kandidat som representerar just mig? Det vill jag.

Tröttheten har tyvärr påverkat mitt humör ganska mycket i veckan och stundtals har jag varit väldigt låg. Andra dagar har jag varit mer närvarande och glädjefylld. I måndags kämpade jag hela dagen för att få ihop min seminarieuppgift och det tog ut sin rätt. Sen har fokuset mest legat på helgen och resan till Malmö. En planering med min PM-grupp hann jag också med. Så skönt att vara igång!

Det är helt fantastiskt vad bloggvärlden kan ge en! Som vänner att träffa och sova hos när jag är i Malmö över en helg. Ellen var verkligen den härliga människa hon verkar vara. Så otroligt fint att få hänga hos henne och Johan och gosa med lilla Otto en kväll framför Netflix. I natt har jag sovit på hotell, för att få tid för mig själv och orka med allt vad detta innebär. Som den fem timmar långa resan hem igen ikväll. Det är det värt alla gånger.

Med kärleken som drivkraft - reaktionista.se

     Gemenskapen och samhörigheten på Fi:s valkonferens.

     Asla som kurrade djupt när vi hade mysstund.

     Få ihop seminarieuppgiften snabbare än jag trodde. Lättnaden efteråt.

     Min PM-grupp som uppskattar min strukturerade sida.

     Kandidater till Fi:s riksdagslista som får mig att rysa från tårna och gråta av stolthet.

Valkonferens Feministiskt initiativ 2018 - reaktionista.se

     Soledad Quintanas tal på valkonferensen för valberedningen. Jag började gråta för att det är så otroligt viktigt att den här politiken får komma in i riksdagen och göra skillnad, för så många! Och detta tal satte ord på det EXAKT!

     Packa för äventyr i Malmö.

     Att ha gott om tid.

     Hans entusiasm när vi tittar på skidor under OS.

     Bjuda älsklingen på den godaste linssoppan jag någonsin smakat.

Linssoppa - reaktionista.se

     Hinna läsa bloggar i lugn och ro.

     Att känna mig full av liv efter deppiga dagar.

     Tryggheten i att någon som verkligen trivs med och känner Asla kollar till henne när jag är borta. Ovärderligt <3

     Att få klaga av mig när jag var trött och sliten.

     Att hitta en vän i Ellen även IRL. Och att få se hennes hem, och träffa hennes lilla familj IRL <3

Nyklippt - reaktionista.se

     Frisören som alltid får mig att känna mig vacker.

     Krama om partivänner igen efter ett år sen sist.

     En effektiv morgon där jag hann mer än jag hade tänkt.

     Feministiskt initiativs valfilm som fick mig att vilja störtgråta konstant. Det här är den politik jag tror på.

     Blå himmel.

Otto - reaktionista.se

     Otto som gosade in sig hos mig tusen gånger om. Sötast!

     Bitande kyla i kinderna.

     Att jag numer vågar stå upp för influenceryrket utan att vika mig en tum.

     Glittrande snö.

     Soluppgång över hustaken i Malmö.

Malmö - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

     Ellen är en av mina favoritbloggare just nu och delar med sig av så mycket matnyttigt. Som hur du stressar ner när något blir överväldigande.

     Jag blir så fascinerad över Julias stilrena sätt att skapa. Hennes signum är så tydligt. Nu har hon också börjat lägga upp bilder på sin Bullet Journal vilket är en ständig inspiration. Februariuppslagen är helt enastående.

     Kloka insikter från Emily om hur sociala medier kan störa den egna kreativiteten.

     Ett inlägg om kroppen som berör, av Emma. Kan vi bara sluta kommentera och värdera kroppar och mat och träning en gång för alla?

     Clara skriver klokt om att influencers är fler än bara kändisar. Ett ämne som ligger nära mitt hjärta och som jag formulerar i mitt huvud just nu, så snart får ni mina tankar i ämnet. Så länge: läs Claras kloka ord!

Vad bär du med dig från veckan?

8 kommentarer

  1. fina, fina du <3 det var så himla härligt att ha dig här, att äntligen få ses på riktigt. när otto och jag kom hem efter vår promenad sprang han in på kontoret för att kika om du var kvar där, haha. tack för den här helgen!

    • det var det verkligen. önskar jag hade en vän som du i vardagen <3 så himla gulligt av otto. sötare hund får en leta efter! tusen tack för ert varma välkomnande. det gör vi om!

  2. sååå mysigt att du fick hänga med eller och otto! aww, saknar er alla där hemma som tusan alltså. <3333

    • Och vi saknar dig! Jag och Ellen pratade om vilken himla stjärna du är och hur vi inte längre blir förvånade när du gör helt omänskliga prestationer och tar över världen 😉 <3

Kommentera