Efter förra helgens spektakel har denna vecka varit en helt lagom landningsbana. Jag skulle inte säga att jag blev sämre av Malmöresan vilket är väldigt skönt att känna. I tisdags kom värken men den var över redan dagen efter. De flesta dagar denna vecka har jag pratat mig hes med min PM-grupp. Vi har skrattat mer än vi har skrivit. Sen hann vi ändå klart med det vi skulle så det var ju bra på alla sätt. Det känns stabilt och framför allt väldigt roligt.

I torsdags kväll konstaterade jag och Daniel att vi ju faktiskt kunde ta en ledig dag. Så på fredagen tog jag mig till Västerås för att fynda på secondhand-affärer, äta vegobuffé och fika med min ena stjärnmamma tillsammans med älsklingen. Vilken underbar dag! Jag behövde inte vänta länge för igår kom han hit och hängde med mig i min trötthet. Nu ser vi Vasaloppet och dricker blåbärssoppa, som sig bör denna dag.

Secondhand mode - reaktionista.se

     Att fynda den här tunikan/skjortan ↑ på second hand och känna hur färgerna hittar in i garderoben igen.

     Tulpaner i varje rum.

     Laga mat som jag tycker riktigt mycket om. I det här fallet svamprisotto.

     Att det är ljust så många fler timmar nu så att kreativiteten också börjar återvända med ljuset.

     Hans glittrande ögon i solen.

Rosa tulpan - reaktionista.se

     Få syn på en skjorta på second hand som passade honom så bra. 😀

     När Asla kramar om och håller fast i min arm när jag bär henne i famnen.

     All respons på mitt inlägg om självskadebeteende, på så väl instagram som här och de som delar med sig till mig privat. Det är ovärderligt att veta att jag når fram när texten skrevs rakt från hjärtat utan redigering.

     Få höra “jag vill vara som du när jag blir äldre” <3

     Känna att jag är i rätt sammanhang efter många månader där utanförskapet har varit påtagligt.

Herbarium - reaktionista.se

     Att hitta ett herbarium på loppis för en ynka hundring. Heh ja vissa utgifter är väl ändå mycket rimliga?

     En powernap som gjorde skillnad.

     Ha en PM-kompis som startat sin första Bullet Journal.

     När stjärnmamman skriver att D hör till och känns självklar efter deras första möte <3

     Gå på isen för första gången i år!

Björnön Västerås vinterisen - reaktionista.se

     Dela livets tråkiga och fina sidor med en nära vän.

     Att ha en riktigt bra hårdag.

     När Kvicksundsbron (mellan Eskilstuna-Västerås) fastnade och jag kunde ringa stjärnföräldrarna och fråga “rör sig trafiken?” eftersom de ser bron från sitt fönster. Så kunde jag meddela andra som väntade att det skulle dröja med buss, och sen ta tåget istället.

     Känna mig värdefull.

     Köpa godis efter en pluggdag med PM-gruppen.

Skymning över Västmanland - reaktionista.se

     Betrakta naturlandskapet från bussfönstret i skymningen.

     Få ihop en enkät och intervjuguide. Skönt med produktivitet!

     Att jag har ytterkläder som håller mig varm i minusgrader. Som jag dessutom har fått av personer som håller mig varm på många sätt.

     Hitta perfekt mogen avokado på extrapris.

     Veggokökets lunchbuffé. Bra tips för vegomat om du hänger i Västerås!

Veggokökets lunchbuffé Västerås - reaktionista.se

STJÄRNLÄNKAR

     Jag smäller ju liksom av när jag går in på Krickelins blogg just nu. Alla dessa vackra platser, människor, toner och stämningar. Så att välja ut ett inlägg är omöjligt, men fasen vad hon förtjänar att nämnas. Bara kolla ALLT.

     Bästa Annie på Vegokäk bjuder på en veckomeny som inte går av för hackor, med inköpslista!

     Har ni hört om den nya appen för sociala medier – Vero? Knappt jag heller men en som har koll på det senaste är ju Elin.

     Jag vill hemskt gärna att kompostera på balkongen i år och här hittade jag ett matnyttigt inlägg om det. Har du hört om några andra metoder är jag tacksam för tips!

     Nästgårds i Katrineholm har det öppnats en blomsterbutik som får mitt hjärta att svämma över. I min lilla värld av blommor. Kolla in Sofias porträtt av platsen. Vill ni inte bara flytta in?

Hur har du det? Vad händer i ditt liv just nu?

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSpara

7 kommentarer

  1. Älskar skjortan! Var inne i en butik igår och såg en liknande från Samsoe & Samsoe som vårnytt! Och Herbariumet du fyndat <3 bilder på innehållet tack!

    • Åh vad kul! Älskar den också. Haha har haft den typ varje dag sen i lördags :p Måste kanske vädra den lite 😉 Åh bra med önskemål, klart du ska få se 😀

  2. Underbara stjärnögonblick! Ja, visst är det en underbar känsla när ens älskling omfamnas av dem som stått en nära i livet på andra sätt! Min älskling mötte min mamma och pappa för första i veckan som gick. Att se hur pusselbitarna liksom föll på plats var så skönt.

  3. Relaterar till avokadon!! 😉😆 Just nu är de bara då ohyggligt dyra blä. Men jag gjorde mumsig guacamole häromdan 😊

    • Så underbart gott! Både Willys och ICA kör lite varannan-dag-priser här så ibland är det dyrt och ibland billigt (när alla nästan är på gränsen till övermogna) – försöker passa på då!

  4. Pingback: STJÄRNÖGONBLICK 12 | ljuset, vårsådd och high-fives. | REAKTIONISTA

Kommentera