Mitt i Stockholm Music and Arts stack jag och stjärnan Marika iväg för att sprida kärlek i Prideparaden. Det tog ett tag innan vi lyckades klura ut hur det gick till och vart Feministerna höll hus. Jag såg fina UNF som gjorde mig tårögda med sin “Medberoende”-skylt.

När vi hade stressat runt och till sist hittat de rosa insåg vi dock att det inte var så bråttom. Vi hängde där en timme efter start innan vi började röra på oss. Startnummer 124 av 192 grupper. Så underbart mycket folk! Också helt underbart att se hur många Fi var i år igen. Det var en hel del kommentarer om vår grupps storlek längs vägen. Kul! Vi dansade och sjöng oss trötta och varma i solskenet som bara fortsatte skina över oss från den klarblå himlen.

Nu ska jag läsa in mig på Mian Lodalens handbok i konsten att bli lesbisk, så att jag hjärntvättar mig fri från heteronorm och patriarkathelvetet. Det senaste året har det börjat klara mer och mer för mig att jag nog är pansexuell (blir intresserad och attraherad av personligheter). Det ska bli spännande att se vart den resan tar mig. Men nu: BILDKAVALKAD!

Stockholm PrideStockholm Pride
Stockholm PrideStockholm Pride
Stockholm PrideStockholm Pride
Stockholm PrideStockholm Pride
Stockholm PrideStockholm Pride
Stockholm PrideStockholm Pride
Stockholm PrideStockholm Pride
Stockholm PrideStockholm Pride
Stockholm PrideStockholm Pride
Stockholm PrideStockholm Pride
Stockholm PrideStockholm Pride
Stockholm PrideStockholm Pride
Stockholm PrideStockholm Pride
Stockholm PrideStockholm Pride
Stockholm Pride

Kommentera