Spring Pride 2014 – stolt nykterist och feminist

Idag var det dags att tåga med F! i Spring Pride 2014 i Eskilstuna. Ett fantastiskt gäng samlades för att blåsa upp ballonger och fixa banderollerna. Jag hade pimpat ögonen med glitter och fötterna med rosa! Strax innan vi skulle gå iväg iklädde jag mig en rosa onepiece med texten “baknykter på ryggen”, från UNF-shoppen. Jag garderade mig med vattenflaskor och pappersnäsdukar i hettan.

SPRING PRIDE 2014 - reaktionista.se SPRING PRIDE 2014 - reaktionista.se SPRING PRIDE 2014 - reaktionista.seSPRING PRIDE 2014 - reaktionista.se SPRING PRIDE 2014 - reaktionista.se

Vi tågade med full kraft. Vi blev fler och fler under parollen “Ut med rasisterna och in med feministerna”. Många glada tillrop längs vägen och härliga jubel och skratt både inom paraden som för de som följde oss längs vägen. När Miljöpartiet ropade “Heja Fi” när de såg oss tårades våra ögon. Det är nu det händer!

SPRING PRIDE 2014 - reaktionista.se SPRING PRIDE 2014 - reaktionista.se SPRING PRIDE 2014 - reaktionista.se SPRING PRIDE 2014 - reaktionista.se

Så många fantastiska människor som samlades för att visa solidaritet och stolthet över att våga visa kärlek och våra sanna jag. En magisk känsla.

SPRING PRIDE 2014 - reaktionista.se SPRING PRIDE 2014 - reaktionista.se

Några djur hade rymt från Parken Zoo och körde runt med sitt fina tåg. Ett härligt inslag när apan plötsligt befann sig både högst upp på lyktstolpar som på statyer längs vägen.
Kom ihåg att rösta imorgon. Och om du missat det så är det värt att rösta F! alla gånger. Enligt dagens opinionssiffror är vi nämligen säkrade en plats i EU. Rösta rosa!

SPRING PRIDE 2014 - reaktionista.se

2 kommentarer

  1. Pingback: Jag gillar kvinnor. Vad det nu innebär att vara kvinna. | REAKTIONISTA

Kommentera