Jag är omgiven av trygga modersfamnar och idag vill jag rikta ett stort tack till er. Till alla kvinnor som står med öppna famnar och öppna dörrar till sina hem. Som tänker att alla barn är allas ansvar. Som ser möjligheten i varje barns ögon. Även i de barn som hunnit bli vuxna men som fortfarande är små inuti.

Tack till alla er som öppnat er famn för mig. Ibland genom stöttande ord. Ibland en sovplats. Ibland ett lyssnande öra. Ibland en mjuk soffa, en bit mat. En famn att få gråta ut hos när livet bara är för mycket. Ögon som strålar av stolthet mot mig när jag visar upp något jag har gjort.

Någon gång i framtiden hoppas jag kunna vara den extramamma som ni alla har visat mig att det går att vara. Tack, modersfamnar. Ni gör skillnad varje dag.

Modersfamnar - reaktionista.se

Kommentera