Treetops and sunsets
Treetops and sunsets

Jag begav mig ut i min skog i den magiska timmen för att fånga skymningsljuset. Ibland gömmer det sig bakom tunga moln men den här eftermiddagen var det klart väder. Kylan drog sig ner under nollan.

Treetops and sunsets
Treetops and sunsets

I andakt stod jag på fältet, med solnedgången i panoramavy omkring mig. Den klart turkosblå med stänk av solsken på den ena sidan. På min andra en rosalila skir himmel ovanför trädtopparna.

Treetops and sunsetsTreetops and sunsetsTreetops and sunsets

Ett flygplan ritade vita streck mot den blå bakgrunden och lätta moln låg kvar i ljuset. Det orangegula ljuset mörknade i eldfärger. Jag var så hänförd över naturens magi att jag torkade bort en tår i ögonvrån.

Treetops and sunsets
Treetops and sunsets
Treetops and sunsets

Och då, när jag inte trodde att jag kunde känna mig mer berörd gick de två sidorna av himlen ihop med sina färgkombinationer. Jag stod under träden och grät stilla, så tacksam för att vara vid liv och att äntligen kunna se upp mot himlen. Det var inte självklart att det skulle bli så.

Treetops and sunsets
Treetops and sunsets

8 kommentarer

  1. Okej, nu kanske jag kommenterar det uppenbara här men vilket fantastisk färgskala. och ljuset! Jättefina bilder

Kommentera