Reaktionista

Hej på er mina fina läsare! Tusen tack för alla svar på min bloggundersökning. Svara gärna om du inte gjort det. Just nu händer det inte så mycket på denna blogg eftersom jag jobbar för fullt med att färdigställa reaktionista.se. Jag försöker också hantera värk i höstvädret och träffa härliga och inspirerande medmänniskor.

Jag fick en stor backlash i bloggbyggandet i början av veckan. Men när jag vågade be om hjälp svarade så klart den fantastiska bloggvärlden med råge. Ett extra tack till Elsa som hjälper mig med CSS och Louise som också erbjudit sin hjälp + gett mig peptalks och lyssnande öron.

Vad har ni för er denna helg?

2 kommentarer

  1. Så spännande med en ny bloggdesign! Bloggvärlden är ju för fin alltså – allt stöd och all pepp <3
    Jag har tagit en superlugn helg och gör ni mina sista två arbetsdagar innan jag får åka på semester i 10 dagar. Ska bli heeelt fantastiskt. Kram på dig! <3

    • Wilda Svara

      Det är så överväldigande att förstå att jag inte är så ensam som det känns ibland i cyberspace, att be om hjälp och få så mycket stöd. Ska bli kul att lansera och nu känns det så mycket roligare.

Lämna ett avtryck