Mitt hår har alltid varit en stor del av mig. På bilden nedan ser ni hur långt det var. Från fotosessionen i söndags med Mathilda Hofling.

Mitt hår - reaktionista.se

Igår hos frisören (med allt mitt hår som låg där framför mig och jag förstod ingenting). Det säger mycket om hur mycket jag litar på min frisör eftersom hon fick klippa av mig i allt detta. Det var helt surrealistiskt att se mitt hår ligga där.

Mitt hår - reaktionista.se

Och sen efteråt, när jag grät och skrattade om vartannat, av ren och skär glädje. Jag trivs så himla bra. Det funkar lika bra rakt som lockigt och går att variera på tusen sätt. Jag är nöjd med att ha luggen kvar och det är ju ändå lite längd, även om det är väääldigt kort bak. Helt enkelt fantastiskt!

Mitt hår - reaktionista.se Mitt hår - reaktionista.se

avtryck

  1. Pingback: Mål 2014: uppföljning del 2 | REAKTIONISTA

Kommentera