Ny vecka, nya tag. I helgen tog jag mig tid för min bästa återhämtning – att gå bland träden i takt med andetagen. Efter en meditation bland eklöven traskade jag hem med ny energi. Glad och uppfylld av naturupplevelsen gick jag med blicken på trädtopparna och tappade helt bort att jag ju faktiskt gick på hal is…

Winter woods - reaktionista.se

Den smällen fick ena sittbenet och ett knä ta. Jag lyckades tack och lov rädda kameran från att slå i marken – vilket troligen bidrog till att jag sträckte överarmen. Prioriteringarna är tydliga. Det är billigare att laga mig än kameran.

Winter woods - reaktionista.se

Det var ju ganska dråpligt att jag tidigare på dagen blivit varnad för halkan och kaxigt sagt:
– Det handlar om att vara närvarande och försiktig.
Haha, tji fick jag! Jag svor nog mest över att någon annan hade fått rätt än att det gjorde ont. Men alltså, jag hade ju nästan rätt… Jag missade ju bara det där med att vara närvarande. 😉

Så nu är jag både blå, lila och öm. Och glad att det inte blev värre. Jag kommer så klart att fortsätta hävda att det handlar om att vara närvarande. Med andra ord: gör som jag säger, inte som jag gör.

Winter woods - reaktionista.se

Idag har jag sällskap av en busig kattdrottning och en fågelflock som cirkulerar över den grå himlen. Jag organiserar jag volontärer till partikongress, skriver textrespons, utvärderar januari och sätter årets första frön i jorden. Och försöker att motstå frestelsen att snappa iväg mitt blålila knä till allmän beskådan…

Vad händer hos dig idag?


In English

This weekend I went out in the woods to meditate. On my way home with new happy energy I forgot to look at the ground and fell. My knee got all blue and purple, but thank god I managed to save the camera! I was so cocky just hours before saying “you just have to be present and careful, it’s alright”. Haha, I was more upset being wrong than hurting myself. Really, you should listen to my advice and not do what I did – just do what I said. Be present when you walk on ice and even if the treetops is stunningly beautiful you have to look at the ground. 

10 kommentarer

 1. Ja men vad är det där med att snappa iväg bilder på skadade kroppsdelar? Jag är likadan att jag måste hålla i mig för att inte göra det, så kul kan det ju ändå inte vara att titta på?

  • Wilda Svara

   Haha ja det kan en undra! :p Tror att jag mest ville få bekräftelse och lite “tyck synd om mig”. :p

 2. Åh nej! Stackare! =(
  Det är verkligen inte enkelt att hålla sig på benen så här års när det ligger smältvatten ovanpå isfläckar. Hoppas du kryar på dig snabbt.

  • Wilda Svara

   Inte så farligt tack och lov. Knät är lila men allt annat så gott som återställt. Förutom min kaxighet på is eventuellt :p

 3. men HALLÅ haha ta hand om dig obs!!! tur att det inte var ett värre fall. puss!

  • Wilda Svara

   haha ja herregud, vad ska en göra när talltopparna är så fina liksom? :p skämtåsido! så tacksam att jag räddade kamera och huvud. puss!

 4. Vilka vackra bilder! Längtar så efter Sverige när jag ser dem. Idag jobbar jag på min sista inlämning i en kurs i att bygga hemsidor och tänker att imorgon har jag fritid igen.

  • Wilda Svara

   Tack Simone! Vad glad jag blir! Häftig kurs du läser. Hoppas att du kunde använda den här dagen till något du önskade.

Lämna ett avtryck