Hej måndag! Här kommer en liten önskelista inför veckan. Ge mig energi nog att orka med arbetspassen med en stabilitet och vila. Hjälp mig att tysta den ilande skrikande värken eller konkurrera ut den med liv. Påminn mig om att jag inte måste göra, att det räcker ibland att bara vara. Stärk mig när jag behöver värna mina gränser och låt mig behålla glimten i ögat även när det är svårt. Håll mig nära mig själv. Så ska det nog gå bra det här också, trots att juli har en identitetskris och tror att det är april. Ja, jag ska väl inte säga något. Jag tror ju också att jag måste vara något annat än mig själv ibland 😉

Wilda - reaktionista.se

Vecka tjugoåtta

måndag | jobba 8.00-19.00 och hålla hårt i min paustimme.
tisdag | ledig dag. vila, andas, gå ut i skogen om jag orkar.
onsdag | ta en promenad/cykelutflykt och jobba kväll 16.00-21.00.
torsdag | jobba 9.00-14.00, ev. yoga i parken kl 18.
fredag | jobba 7.30-14.00, ev. klimatstrejk på eftermiddag, meditation på kvällen.
lördag | blogga, kanske träffa en vän och bara vara.
söndag | ev. loppis men mest vila.

*

Vad vill du önska dig inför veckan?

2 kommentarer

  1. Beautiful shot!!! Original. Perfect vertical symmetry plane just across your nice nose!!

    ROB

    • Thank you Rob! I so appreciate your comments! I hope you can use Google to help you understand the text if you would like to read it 😀

Kommentera