Hej hej! Snart börjar jag det första av mina tre arbetspass den här veckan. Det är långa dagar, men redan nästa vecka har jag lugnare kortare pass. När jag nu kommer jobba 10-12 timmar per dag 4 dagar denna vecka behöver jag verkligen ta en dag i taget, ta pauser, lyssna på min kropp, få i mig ny energi regelbundet och ha mycket luft mellan jobbtiderna. Då kommer det att gå, lite i taget. Så tacksam för att jag har ett jobb jag trivs med i detta läge. Håll en tumme för att det funkar för säkerhets skull.

Vecka tjugonio

måndag | jobba 9.00-19.00.
tisdag | lämna blod, vila, andas, yoga. ta hand om bokashi-komposten.
onsdag | ta en skogspromenad och ev. cykelutflykt till bad.
torsdag | jobba 9.00-21.00.
fredag | kompishäng med pyssel och lunch från 11. veckans höjdpunkt!
lördag | jobba 7.15-19.00.
söndag | jobba 8.00-21.00.

*

Hur ser din vecka ut?

2 kommentarer

  1. Jeg krysser alt jeg har for deg denne uken, Wilda ❤️
    Det var noen utrolig lange vakter! Håper det går bra med deg og at du kommer deg gjennom uten altfor mye smerter.
    Det er, som vanlig, mye jobb hos meg også denne uken, men nå må jeg gjøre noe med det. Jeg må ha overskudd og energi igjen til annet også. Så det står på planen for fredag /helgen.

    Stor klem, Janniche

    • Tack finaste! <3 Det är långa dagar, helt klart. Så klokt att du försöker göra vad du kan för att få mer balans i livet. Jag hejar på dig! Stor kram!

Kommentera