Jag börjar veckan med en ledig måndag och sovmorgon. Dessvärre vaknade jag av snuva och har redan nyst så många gånger att jag har tappat räkningen. Inte helt oväntat efter helgens långa arbetsdagar. Därför kommer den här dagen få gå i sin egen takt. Med regntunga moln ovanför känns det helt okej att krypa ner i soffan hela dagen. En mjuk filt runt om och stora koppar te är bästa receptet dagar som dessa. Eller vad säger du? Vad behöver du när du är sjuk?

Jag hoppas så klart att det mest är en reaktion av överansträngning och att jag ska kunna gå till jobbet imorgon igen. Det är lika givande än och veckans schema känns snällt mot kroppen. Helgen håller jag tom än så länge. Det får bli vad det blir. Det är nog mitt motto för den här sommaren, att ta det som det kommer. Hur är din sommar? Vad symboliserar den? Hur skulle du önska den?

Bullet Journal vecka 30 - reaktionista.se

Vecka trettio

måndag | vila och blogga.
tisdag | jobba 9.00-20.30.
onsdag | blogga, laga mat, jobba 16.00-21.00
torsdag | jobba 8.00-13.00, träffa en bloggkollega kl. 14.
fredag | jobba 8.00-19.00.
lördag | blogga och kanske göra någon utflykt om jag orkar.
söndag | veckoplanering och vila.

*

Vad gör du i veckan? Hur mår du idag?

Kommentera