Vecka tio.

Arbetet med vårt PM är högsta prio denna vecka. Vi ska få tag på politiker att intervjua (en kvar), färdigställa en enkät och förhoppningsvis få till både enkätsvar och intervjuer innan veckan är över. Eftersom allt beror på hur det faller på plats kommer övrig tid vara flexibel. Jag planerar att använda hålrummen till att läsa på i ämnet (tiggeri) och ge er några blogginlägg om det som hänt senaste veckorna.

Jag hoppas att helgen bjuder på tid med några av mina bästa ungar och mycket bus medan jag och deras föräldrar försöker föra ett samtal. Länge sedan nu. Saknar den familjens närvaro i mitt liv lite extra dessa dagar. Jag hoppas också att jag får tid för pussar och tindrande ögon emellanåt. Det fick jag lite påfyllning av i helgen, så det bär jag med mig in i denna vecka. <3

Vecka tio Bullet Journal - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | idag ska jag tvätta, göra klart enkät och sen träffa min vän som är träslöjdslärare och bygga blomlådor till balkongen.
tisdag | plugga, ringa några viktiga samtal, blogga järnet (har så mycket kul att visa!) och göra ett längre yogapass.
onsdag | handledning någon gång under dagen (oklart när än), plugga och lite bloggjobb på kvällen.
torsdag | plugga och ev. ha en intervju för PM.
fredag | plugga och ev. ha en intervju för PM om inte dagen innan.
lördag | loppis i Västerås med älsklingen och förhoppningsvis hänga hos fadderbarnen.
söndag | hänga hos älsklingen eller hos fadderbarnen innan hemfärd, städning och förberedelser inför veckan.

Veckans matsedel

När jag skulle hitta inspiration för matsedeln ramlade jag in på Annies mac’n’cheese och kände direkt “det här vill jag ha, helst igår”. Jag har också 3-4 matlådor kvar inför veckan (quorngryta och lax-spenat-pasta) som kommer gå åt till luncher veckans första dagar. Garants svampbollar är en ny favorit så det lär det bli någon dag. Freestylar resten.

Veckans träning

Inget nytt, bara att hålla i styrkeövningarna och ta promenader så att jag steg för steg blir starkare.

Veckans återhämtning

Jag blev inte så sliten av Malmöresan som befarat. Däremot är jag inte helt återhämtad från skovet och vissa dagar är jag väääldigt trött. Så; fortsatt yoga, meditation och oplanerade kvällar framför TV är vad jag behöver.

Veckans utmaning

Att ha tillit till processen vi är inne i nu. Att saker faller på plats en del i taget även när jag inte tror på det. Jag behöver ha tålamod och vänta ut saker utan att gå in i förtid och styra upp. Det blir en knivig vecka och samtidigt är det mest att vänta och låta det komma till mig. Tålamod och att ha is i magen (och gärna hitta vila i det) kommer att göra veckan bra.

Veckans ledord

Patience is power.

Veckans fråga

Hur funkar du när du är under tidspress? Vad behöver du tänka på i de lägena?

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera