Vecka fjorton.

En vecka där jag börjar lite på minus i vart jag hade tänkt mig vara i studierna. Det utmanar, men jag vet att jag är bra på att prestera när jag behöver det. Jag är inte helt kry heller. Jag dras med halsont och en känsla av influensa i kroppen. Samtidigt mår jag väldigt bra känslomässigt just nu vilket ger extra kraft. Det är också en fantastisk känsla att veta att naturen just nu står redo att blomma. Nu växer det fram blommor ur marken och knoppar slår ut på träden. Därför behöver jag också ta mig ut mer i naturen, få vara med om det, och samtidigt röra på mig så att jag tillför ny energi till kroppen.

Har ni kommit på vilket aprilskämtet var igår? Jag kanske inte är något jättestort fan av The Simpsons…

Bullet journal vecka 14 weekly spread - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | idag ska jag åka till ReTuna med älsklingen, hälsa på hos stjärnföräldrarna (om de är friska) och sen skriva reflektionsprotokoll från två böcker.
tisdag | föreläsning på förmiddagen, lunch med älsklingen för att fira 4 månader (!), studier resten av dagen.
onsdag | föreläsning på förmiddagen och sen skriva klart reflektionsprotokoll.
torsdag | ev. reflektionsseminarium och fortsatta studier.
fredag | ev. reflektionsseminarium, fortsatta studier och meditation på kvällen.
lördag | studier och kanske något umgänge beroende på hur studierna utvecklar sig.
söndag | åka till Daniels föräldrar för umgänge.

Veckans matsedel

Lunch ute med Daniel på tisdag, kanske en lunch hos stjärnföräldrarna idag, wraps med mycket grönsaker, pasta med quornfärs, rotsaker i ugn, halloumisallad och helgens matplan får vänta.

Veckans träning

Förra veckans sjukgymnastik gick riktigt bra så den håller jag i. Sen har jag ett mål om att gå 5000 steg per dag framöver och med lite fler promenader så fixas det lätt. Mjukgörande yoga blir ett bra komplement.

Veckans återhämtning

Återhämtningen blir mest koncentrerad till helgen, men jag ska försöka få till några skogspromenader och meditation även i början av veckan.

Veckans utmaning

Att få ihop reflektionsprotokollet om den offentliga makten och den offentliga förvaltningen. Hjärnan är inte helt klar just nu, smärtan och tröttheten finns där. Jag behöver hitta de ämnen som bränner till och skapar uppslag och bara följa med i det. Lita på att det håller utan att krångla till det.

Veckans ledord

Seek what sets your heart on fire.

Veckans fråga

Vad får ditt hjärta att brinna? Vad engagerar dig?

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

4 kommentarer

  1. åh bli inte sjuk!! håller tummarna för dig. var själv sjuk i nästan en månad, fy faaaaan. kram!!! <3

    • Jag har varit lite småsjuk länge nu men fy att vara sjuk så länge tär på en. För några år sen var jag sjuk en hel vår, sen dess tar jag influensasprutan (tack vare min astma) varje år. Kram <3

  2. Att naturen just nu börjar spira och spränga fram sitt gröna, sköna, liv – det får mitt hjärta att brinna!

Kommentera