Vecka sjutton.

Förra veckan innehöll extra påfrestningar. Därför behöver jag extra mycket återhämtning denna vecka. Kroppen skickar tydliga signaler om det. I början kommer det att vara koncentrerat fokus på studier. Jag behöver också ta hand om mitt hem lite extra. Växterna behöver planteras om, kylen fyllas på och dammråttorna städas bort. Jag vill komma igång med träningen. Minst en skogspromenad lär behövas.

På söndag åker jag till Malmö för begravning på måndagen. Otroligt tungt och sorgligt, och en möjlighet för avslut och bearbetning. Ord räcker inte. Utöver att ta hand om mig och studierna hoppas jag få investera tid i kärleken. Tanka kraft i det som är vi och den trygghet som finns i det.

Kärlek är att jag vill att du finns - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | reflektionsseminarium om samhällsekonomi startar veckan. jag behöver skriva klart den uppgiften efter det och så ska jag jaga iväg några dammråttor.
tisdag | växtdag! omplantering, bloggande och fortsatta studier i juridik står på agendan.
onsdag | grupparbete hela dagen och sen en “bara vara”-kväll med oplanerat innehåll.
torsdag | föreläsning på förmiddagen, studier på eftermiddagen och sen kommer kärleken och stannar över natten.
fredag | studiedag med juridik-fokus. skogspromenad och kvällsmeditation.
lördag | bloggtid, sätta nya frön och vidare studier.
söndag | älsklingen kommer för att vakta lägenhet och Asla. jag åker till Malmö och sover över natt där.

Veckans matsedel

Det här är veckan när jag äntligen kan börja äta vettig mat igen. Målet med veckan är att kicka igång matlusten igen. Det blir vegostroganoff (av bästa Vegokäk så klart), en ratatouille med fetaost (av bästa Cashew Kitchen så klart), grönkålsbullar med ris och yoghurtsås och sen slänger jag nog ihop en bowl med mycket grönt, quinoa och färska kryddor som jag sen också kan göra sallad av till resan.

Veckans träning

Promenader åtminstone tisdag, fredag och lördag. Sjukgymnastik 5-10 min dagligen.

Veckans återhämtning

Mycket vila, meditation en stund varje dag och skärmfri tid minst någon timme dagligen för att minska intryck. Extra vila på lördagen inför söndagens långa resa.

Veckans blogg

Jag har ett inlägg om klädbytardagen på gång, och sen vill jag gärna ge er en update om mina växter. Får se om jag hinner med det och kanske en spontan vardagsblogg också. Jag ska också fotografera mina blomlådor som förberedelse för ett DIY-inlägg. Om det hinns med tänkte jag att ni snart också ska få lära känna Daniel lite mer. Det är ju verkligen på tiden. Låter det bra? Har ni några andra önskemål?

Veckans utmaning

Att stanna upp och känna efter. Det är mycket som snurrar i vardagen nu och jag behöver mina stunder då jag bara är utan prestation och mål. Det blir en utmaning, att komma ner i varv och finnas där med mig själv i vilan.

Veckans önskning

Att få somna och vakna vid hans sida åtminstone en natt. Det finns inget vackrare än det.

Veckans ledord

Kärlek är att jag vill att du finns.

– Bodil Malmsten

 

SparaSpara

SparaSpara

2 kommentarer

  1. Stor kram till dig, Wilda! Hoppas att veckan är fin och att söndagen blir ett så bra avsked som det kan bli under alla sorgliga förutsättningar <3

Kommentera