Vecka nitton.

Våren är magi just nu. Det går så fort och jag vill bara stanna tiden. Igår gjorde vi det en stund, när vi vilade i havet av vitsippor i ekskogen. Där stod tiden stilla. Sådana stunder behöver jag kommande vecka. När projektarbetet ska skrivas med studiegruppen, studielitteraturen ska läsas och tiden känns knapp. Då behöver jag stanna upp i stunder och bara vara. Andas in. Andas ut.

Bullet journal vecka nitton - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | träff med gruppen på förmiddagen för att påbörja projektarbetet.
tisdag | hemstudier, plantering av nya frön och sen kommer Daniel hit.
onsdag | föreläsning om juridik förmiddag och eftermiddag. eventuellt träff med kursplanegruppen på eftermiddagen om jag orkar och hinner.
torsdag | hemstudier och bloggtid.
fredag | hemstudier, lunch med Paula och meditation på kvällen.
lördag | mitt livs första kosläpp! bra att Daniel tar med mig ut på äventyr ibland. sen blir det Eurovision song contest på kvällen så klart!
söndag | vila vila vila.

Veckans matsedel

Jag hann inte med vegocarbonara med svamp förra veckan så den finns kvar att göra. Jag har kvar en del gnocchi och paprikasoppa som matlådor i veckan. Jag blev påmind om Annies snabba spenatpasta som åker direkt in på veckomenyn. I övrigt vill jag gärna laga storkok och fylla kyl och frys med matlådor. Det skulle kännas skönt att ha mat att bara värma på när orken tryter. Har du några favoriter för matlådan?

Veckans self-care

Sjukgymnastik måndag-fredag dagligen. Meditation, växtterapi och promenader för att rensa tankarna. Sova ut när det är möjligt och komma i säng i tid om kvällarna. Blir alldeles för sugen på att stanna uppe sent när det är så här ljust. Jag vill också värna min energi och prioritera det viktigaste först.

Veckans höjdpunkt

Jag ser fram emot att äntligen få äta lunch med Paula och ta en sväng på konstmuseet. Hon är saknad.

Veckans blogg

I veckan vill jag berätta mer om Daniel. Jag vill också ge er en update från växtriket och kanske får jag något vettigt skrivet om nykterhet när det nu ändå är Folknykterhetens vecka. Det skulle sitta fint.

Veckans utmaning

Att ta en dag i taget. Det är mycket på gång nu och det är lätt att rusa med framåt i tiden. Jag behöver hålla mig här och nu. Göra vad jag kan just idag och inte oroa mig för vad som väntar framöver.

Veckans önskning

Att kunna ta några timmar och bara göra vad som faller mig in under den tiden.

Veckans ledord

Enjoy the little things

 

SparaSpara

SparaSpara

2 kommentarer

  1. Så fint att få läsa din veckoplanering Wilda! Det är verkligen uppfriskande och lugnande att få läsa en planering där så mycket fokus ligger på vila och återhämtning. Det är så viktigt att även det får ta plats! Låter som du kommer få en fin vecka. Så härligt att våren är här!

Kommentera