Vecka tjugofyra.

Sommarschemat är annorlunda än terminernas. Jag ska erkänna att det känns lite tungt att gå tillbaka till att sätta mina egna scheman och tider. Jag behöver ha något att förhålla mig till för att hitta motivation. Det är därför dessa planeringar är så viktiga för mig. Jag förbrukade min startknapp för många år sedan. Det är tacksamt att jag kan ta hjälp av Bullet Journal för att starta motorn. I en sån liknelse skulle det systemet helt klart kunna vara mina startkablar.

Det är mycket fint som väntar i veckan. En del saker hann bli inställda direkt när veckan började och en del misstag pga trött hjärna rättades till. Men ungefär samma innehåll ändå. Tid med viktiga relationer, sommarklippning och så fortsätter skrivandet. Förra veckan var jag rädd för att börja. Nu kan jag knappt slita mig. Det är ett mirakel faktiskt. Det motiverar till att göra färdigt studierna tidigt i veckan så att jag får flytta in i bokens värld sen.

Vecka 24 Bullet Journal - reaktionista.se

Jag har påbörjat Alicias teckningsutmaning med midsommarblomster. Kanske blir det något mer i vecka tjugofyra?

Veckoplan

måndag | jag rivstartar veckan med studier. läsning, föreläsningar och förberedelse inför första uppgiften. jag behöver köpa kattmat så det blir dagens promenad.
tisdag | studier i form av att skriva den första uppgiften. sen ska jag träffa en vän på kvällen.
onsdag | bokskrivande på dagen och sen ska jag och Daniel på middag med tigerungarnas föräldrar. en stund som säkerligen innehåller en del lek också. EDIT: tyvärr blev middagen inställd, så onsdagskvällen blir något annat.
torsdag | vakna vid hans sida och sen ta mig hem till frisörbesök på eftermiddagen. bokskrivande resten av dagen.
fredag | bloggtid och kanske bokskrivande också om tiden räcker till. avslutar dagen med meditation.
lördag | insåg att jag hade dubbelbokat mig på lördag. (hej hjärndimma!) Lovisa får tyvärr vänta lite, för jag är ju bjuden på sommarkalas hos fadderbarnen.
söndag | det är marknad i stan under helgen så ett besök där vore mysigt att få till.

Veckans matsedel

Denna vecka blir det rotsaker i ugn, linssoppa och bakpotatis. Har ni några tips på röror att ha till bakpotatis? Kanske testar jag Agnes sommarbowl med pulled oats till helgen. Riktigt sugen på det.

Veckans self-care

Få saker gjort tidigt i veckan så att jag kan vila i dagarna därefter. Träffa vänner, möta kärleken i Daniels blick och bara landa i nuet. Sova ut på morgnarna, sova extra på dagen om det behövs. Ta mig ut och gå så att jag balanserar vilan med träning. Gå i takt med kroppen och andetagen och lämna prestationen därhän.

Veckans höjdpunkt

Dubbeldejt med den finaste av vänner, min kärlek och hennes kärlek. Jag ser så mycket fram emot att få spendera tid med dem, och barnen också. Så klart. <3

EDIT: så trist att det här fina tillfället blev uppskjutet, men då får jag se fram emot det längre. Istället ser jag fram emot kalaset på lördag där jag får träffa många fina människor och leka ordentligt. 😀

Veckans blogg

Jag har några önskeinlägg på gång. Ett som handlar om det där med drömmar, som är en knepig fråga när en är som jag. Jag har även några inlägg om sommaren på gång. Om min sommar och om Eskilstuna-sommaren.

Veckans utmaning

Att balansera mitt stora behov av vila med rörelse.

Veckans önskning

En stilla kväll vid vatten.

Veckans ledord

A goal is a dream with a deadline

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

2 kommentarer

 1. God morgen, kjære Wilda.

  jeg føler at du har blitt en nær venn der ute i verden, det føles så godt å lese innleggene dine og jeg er spesielt glad i ukesplanene 🙂
  Nå har du inspirert meg til å lage egne ukesplaner og jeg elsker det! Det gir så mye ro i hodet og planleggeren i meg blir også glad *ler*
  I dag måtte jeg endre på planen, noe som er særdeles vanskelig, men det gikk og det er en liten seier! Først føltes det skikkelig vanskelig, men jeg bruker staheten min her også og etterhvert føltes det mer selvsagt. Såklart skal jeg tillate kroppen min å hvile og ta det rolig når den trenger det! (Nesten) alt annet kan vente til i morgen eller senere i uka, det går bra!

  Håper du får en fin dag:-)

  Stor klem

  • Fina människa, så mycket värme du ger. Vad roligt att du blir inspirerad, haha känner så igen mig i att ha en inre planerare 😉 Otroligt viktigt att kunna ändra sin plan som du beskriver det, när kroppen behöver vila. Tack för att du delar med dig! Så fint att höra om hur du kämpar och testar nya vägar. Stor kram!

Kommentera