Vecka tjugosex.

Det är söndag kväll när jag skriver detta. Febern får hjärnan att gå segare än vanligt. Frossan kommer och går. Det blir en kort text om veckan som väntar. Kanske lyckas jag hålla det väldigt enkelt denna vecka, eller så har febern fått mig att glömma hälften. Veckans första uppgift blir att sova mig frisk. Innan dess blir det svårt att få något gjort. Men redan imorgon är det deadline på en uppgift som ska ner från 900 till 700 ord under dagen. Det borde jag kunna ordna även med feber.

Jag ska få vänbesök i veckan av Linda, som gör en liten miniturné i Sörmland. I övrigt blir det fokus på studierna hela veckan. På söndag åker jag och Asla ut på landsbygden igen, till min väns stuga i närheten av Ängelsberg. Så otroligt fint att jag får låna den, och nu ska Daniel få se denna vackra plats också. Att jag satsar allt på studierna denna vecka är för att kunna få vara ledig den veckan, och lägga all tid på bokprojektet. Med sämre täckning och begränsat nät borde det vara ett bra fokus.

Bullet Journal vecka 26 - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | studier med deadline på första responsuppgiften. och återhämtning.
tisdag | studier under dagen, sen kommer Linda på besök. och just det, jag ska till studenthälsan kl 9.00!
onsdag | häng med Linda under dagen, och bloggtid.
torsdag | studier, studier, studier.
fredag | studier. förhoppningsvis blir jag klar med uppgiften under dagen.
lördag | packa inför stugsemester och ta dagen som den kommer.
söndag | handla mat, packa in allt i bilen och åka till stugan med Daniel.

Veckans matsedel

Jag hoppas att den här sjukslängen snart ger sig, för den gör att jag tappar aptiten. Så i början av veckan ska jag försöka laga enkel mat, som sallad och pasta. Jag fick en del torrvaror som Daniel hade rensat ut så jag är sugen på att använda kikärtor och bönor till någon gryta i veckan. Någon som sitter på något gott recept?

Veckans self-care

Sova mig frisk, umgås med människor som gör mig glad och pepp, börja träna lite när kroppen är feberfri. Ta det lugnt och inte stressa. Fortsätta använda pacing för att jämna ut tröttheten.

Veckans höjdpunkt

Två höjdpunkter! Att Linda kommer på besök och att jag ska få åka till de västmanländska skogarna igen.

Veckans blogg

Jag vill berätta mer om midsommar, svara på en läsarfråga som kom nyligen och sen ska ni som vanligt få en hel drös stjärnögonblick.

Veckans utmaning

Att hålla humöret på en rimlig nivå för att jag ska må bra, trots smärta och trötthet. Så att jag får studierna gjorda utan att det blir tvång. Ett knep är det som blev veckans ledord, att börja om så fort det behövs.

Veckans önskning

Att må tillräckligt bra för att kunna studera effektivt under veckan.

Veckans ledord

You can start over at any time you choose

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

3 kommentarer

  1. Åh, jag har ett gott recept på en gryta med bönor/linser! Man steker hackad vitlök, schalottenlök, färsk timjan och färsk rosmarin i några minuter. Så hivar man i MASSOR av svamp – typ dom sorterna man gillar bäst. Pudra med lite mjöl/maizena, vänd runt och häll över vitt vin, buljong och vatten. Låt puttra i typ en halvtimme. Avsluta med att tillsätta mellanstora bitar av kål (typ grönkål, savoykål eller palmekål) och linser/kikärtor/bönor och smaka till med salt och peppar. Jag brukar servera det med potatismos.

Kommentera