Vecka tjugosju.

Stuglivet i Ängelsberg är gott. Ni vet när det räcker med några prästkragar för att få rätt känsla? Det ska jag få njuta av denna vecka. Guldkvällar, blåbärsskogar, sjödopp från bryggor och Asla springandes över gräsmattan. Den öronbedövande tystnaden. Förhoppningsvis många nya ord på bokprojektet och västmanländska sevärdheter. Jag behöver lugnet här. Och även om Daniel jobbar i veckan så får vi en del tid tillsammans här. Det finns inte ord för den tacksamhet jag känner för att jag får låna den här platsen av mina vänner.

Bullet Journal vecka 27 - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | jag tänker att jag ska få en översikt av bokskrivandet och skriva några scener. jag behöver även komma vidare lite med min analys till sommarkursen så det ska få lite tid.
tisdag | skriva klart bokens fjärde del och njuta av naturen. kolla på när Sverige vinner mot Schweiz (hehe, som om nån utanför de länderna kommer fatta vem som egentligen vann).
onsdag | skriva ihop bokens femte del så att den får ett sammanhang, blogga lite och ta en längre skogspromenad.
torsdag | skriva ut scenerna och gestalta del fem.
fredag | ta en liten stund för skrivande under dagen, sen ska jag och älsklingen åka till Norberg och besöka Elsa Anderssons konditori.
lördag | göra en utflykt på dagen, sen packa ihop och ta oss hemåt mot kvällen.
söndag | få besök av Lovisa och ta igen vad som hänt i varandras liv.

Veckans matsedel

Palak paneer med halloumi, pasta med sojafärssås, grillad laxfilé med färskpotatis (min egen!), pastasallad och fredagstacos. Sen blir det nog lite rester på lördag och på söndag ska jag hitta på något roligt att bjuda Lovisa på. Har ni något gott recept som är glutenfritt och vego?

Veckans self-care

Skriva. Att verkligen ge mig tid att göra det. Andas frisk luft. Göra yoga om kvällarna. Lyssna på tystnaden, suset i grenarna och fågelsången. Vara närvarande.

Veckans höjdpunkt

Få tid att skriva och gå in i berättelsen helt och hållet. Som jag längtat efter det! Känns som att hela veckan är en stor höjdpunkt. Som också avslutas med ännu en: Lovisa

Veckans blogg

Det blir nog mest de vanliga inslagen den här veckan, eftersom jag har begränsat nät och också vill använda tiden till annat skrivande. Vi får se helt enkelt. Jag vill gärna berätta om midsommardagen, och om stugsemestern och hur det känns med skrivandet när jag kommer igång.

Veckans utmaning

Att ignorera prestationsångesten. Den får faktiskt ta semester den här veckan. Så det så.

Veckans önskning

Att nå mitt skrivmål för veckan.

Veckans ledord

a writer is a world trapped in a person

– Wictor Hugo

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

4 kommentarer

  1. så ljuvligt och viktigt att låta sitt skrivande få ta plats, i tid och rum! det är du värd.

    • och jag dig!!! vad fint att du gillade, jag föll pladask! när vi ses finns det en möjlighet att jag krampkramar dig av kärlekschock.

Kommentera