Vecka tjugoåtta.

Medan Asla är på rymmen i de västmanländska skogarna gör jag min veckoplanering. Ingen av oss vill väl egentligen återvända till stadens brus. Jag har gått ner i varv, hittat en rytm som min kropp mår bra av. Asla har flyttat ut och vill för allt i världen inte överge grönskan. Men livet där hemma behöver tas om hand. Växterna, studierna, vännerna och staden som lever upp lite extra nu i juli. Denna vecka ska jag njuta av livemusik i stadsparken och yoga i Rothoffsparken.

I övrigt är det mest som vilken vecka som helst. Veckan efter däremot, den startar med en kreativ träff med några Monthly Makers värdar. Vilken dröm att få rå om dem hos mig några dagar. Akvarellmålning, betonggjutning och skrivande utlovas. Så det ska jag förbereda under veckan.

Bullet Journal vecka 28 - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | sovmorgon, studier (textrespons) och en kvällspromenad blir en mjukstart på veckan.
tisdag | studier under dagen (textrespons) och en kvällspromenad får avsluta dagen.
onsdag | påbörja sista textanalysen till kursen och avsluta dagen med PicNic i Parken, livemusik med picknick tillsammans med Daniel. kanske dyker det upp fler bekanta ansikten.
torsdag | fortsätta textanalysen och gå på utomhusyoga på seneftermiddagen.
fredag | öppen dag med eventuella studier, bloggjobb eller skrivande.
lördag | fortsätta med bokskrivandet och bloggande.
söndag | bokskrivande, städning och förberedelser inför den kreativa träffen mån-ons veckan efter.

Veckans matsedel

Zucchinilasagne, ärtpasta med fetaost, kikärtsgryta, baguetter med någon god röra till picknicken, bakpotatis och bowl med pulled oats och stekt svamp.

Veckans self-care

Promenader. Jag ska verkligen bli bättre på att ta mig ut och gå. Sen ska jag fortsätta med min kvällsyoga så att ryggen tränas upp, liksom mina styrkeövningar. Det blir bra med utomhusyoga på torsdag. I övrigt ska jag se till att fortsätta mitt broderi och hålla i det kreativa.

Veckans höjdpunkt

PicNic i Parken med bl a Ingrid Stenlund och Chris Kläfford. Mysigt med livemusik och att sitta på en filt och mysa. Hålla tummarna för att det soliga vädret håller i sig.

Veckans blogg

Jag har länge velat skriva om branden, och jag hittade några ord häromdagen, så kanske orkar jag ta mig igenom det inlägget denna vecka. Jag vill också skriva om några sommartips för Eskilstuna.

Veckans utmaning

Att hålla i det effektiva lugnet jag har hittat under stugsemestern. Jag känner att jag har ett bra tempo i dagarna som både håller mig lugn och ger mig stimulans. Den balansen är inte lika lätt att ha i stan, men jag ska försöka.

Veckans önskning

Att mina tomater ska mogna så jag får smaka snart.

Veckans ledord

go where you feel most alive

 

Hur ser din vecka tjugoåtta ut?

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera