Vecka trettioett.

Var befinner du dig nu när du läser detta? Är du på väg någonstans, på jobbet, hemma? Kanske är du också hos en vän som jag? En sån vän jag sitter uppe sent med för att vi inte kan sluta prata. En vän där tid och rum blir oviktigt för att vi har varandra. Jag glömde till och med bort att det var söndag igår. Semesterhjärnan! Haha, så ja ni får en senare och slarvigare veckoplan än vanligt men det går nog bra ändå, va? Det är bättre när det är på riktigt än när det är perfekt.

Idag åker jag hem igen. Till Asla, den älskade katten, och åskovädret som ska hålla i sig fem dagar till enligt väderprognosen. Overkligt det som händer nu, och oroväckande. Sedan ska jag ta tag i studierna. Det är sluttampen på kursen nu. I veckan ska jag få klart ett roligt samarbete här på bloggen och har jag tur räcker kreativiteten även till att skriva på boken och alla sömnadsprojekt jag har på gång just nu. Till helgen blir det stor festival i stan och då ska jag mest njuta av skickliga artister i sommarkvällens ljus. Vad händer hos dig denna vecka? Något du ser fram emot?

Bullet journal vecka trettioett - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | sista dagen med Ina i Motala, med besök i centrum för att sen skiljas åt mot seneftermiddagen. obligatoriskt tvånggosande med Asla när jag kommer hem.
tisdag | landa hemma och sätta igång med studierna (sista responsuppgiften i kursen).
onsdag | bloggjobb i fokus och eventuella studier senare om orken finns.
torsdag | fortsattbloggjobb och kanske en fika med en vän.
fredag | studier dagtid, för att sen hänga på Parkfestivalen + Gainesville (Cherrie, Isle of You, Loreen och Dr. Alban)
lördag | bokskrivande om studierna och bloggandet är i fas. sen häng på Parkfestivalen + Gainesville (Hanna Järver, Good Harvest, Luke Elliot, Pernilla Andersson, Shout out lords och Markus Krunegård)
söndag | vila, veckoplanera och prata ikapp med älsklingen efter hans fiskeresa.

Veckans self-care

En del egentid för att kompensera intensivt umgänge kommer att behövas, när den sociala baksmällan slår till. Även en del omsorg om kroppen, som alltid. Träning som inbegriper både yoga, kvällspromenader och styrketräning. Kreativiteten och handarbetet tar allt mer utrymme nu och det föder ny energi, så några stygn längs vägen hem idag och ett nytt syprojekt gör susen. Kanske får jag även till en stund för bokskrivande.

Veckans höjdpunkt

Parkfestivalen och Gainesville. Två festivaler som har slagits ihop i år och som dessutom har gratis inträde med fantastisk livemusik. Det är något extra med livemusik ute under sommarkvällar. Magi.

Veckans blogg

Denna vecka är det dags att sammanfatta juli månads insikter och händelser. I förra veckan landade jag ett samarbete som också dyker upp här i veckan, och jag är så otroligt glad och pepp på att få visa er!

Veckans utmaning

Att skapa ett eget mönster till en kaftan jag vill sy till sybingon.

Veckans önskning

Att landa rätt med blogguppdraget och känna mig stolt över det.

Veckans ledord

you were born to be real, not perfect.

 

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera