Vecka trettiotre.

Finaste ni! Hade ni också en grådisig söndag? Det är så märkligt att behöva sätta på sig en långärmad tröja och leta upp jeansen i garderoben. Det är ju nästan så att en trodde att det alltid skulle vara tropisk värme nu. Det bästa med värmen är att min värk håller sig på en uthärdlig nivå då. Inte lika uthärdligt nu. Jag trivs så bra i hösten, men jag ska inte sticka under stol med att det är kämpigt när värken ökar. Jag hoppas att jag kan balansera upp det smidigt. Märker du någon skillnad i ditt mående vid väderskiftningar?

Det blir en bra vecka det här. Lugn och fri. Jag har några hållpunkter, men mest ska jag skapa. Sy, skriva och blogga. Diskutera kursplaner, delta i valrörelsen och hänga med älsklingen. Idag tänkte jag vara riktigt vuxen och gå på informationsmöte om den kommande vattenmätningen. Haha, ibland aktiveras min ålderskris lite mer än annars. :p
Jag ska även testa min symaskin som jag fick i helgen. Helt orimligt och FANTASTISKT att jag har en egen symaskin. Nu kan jag dö lycklig. Men det vill jag ju inte än. Nej, jag ska sluta lyckosvamla. Vi kikar på veckan!

Bullet Journal vecka 33 - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | idag behövde jag sovmorgon. senare ska jag testa min symaskin (som jag fick i lördags!!!) och läsa på höstens alla kursplaner på Mälardalens högskola (haha låter värre än det är). på kvällen är det möte i kvarteret om den kommande vattenmätningen.
tisdag | ev. möte med socialutskottet, kanske skriva lite på boken om det inte passar bättre någon annan dag.
onsdag | möte med kursplanegruppen och sen får jag se vad jag orkar på eftermiddagen.
torsdag | på torsdag kommer nog Daniel hit. vi slussar in samboskapet lite i taget.
fredag | bloggtid och sen meditation på kvällen.
lördag | en öppen dag för det som känns mest angeläget. ev. grillfest i Västerås med Daniels vänner om orken tillåter.
söndag | veckoplanering, städning och vila.

Veckans self-care

Följa lusten och orken. Vila mycket, ta det som det kommer och börja fasa in höstrutiner. Börja med lite lätta yogaövningar, styrketräna och hänge mig åt det kreativa i den mån jag orkar.

Veckans höjdpunkt

Haha, helt ärligt är kursplanegruppens möte det jag ser mest fram emot, förutom att spendera tid med Daniel men det förstår ni ju vid det här laget 😉

Veckans blogg

Denna vecka vill jag lägga tid på att skapa innehåll inför hösten och skriva utkast på de där inläggen som jag har i bakhuvudet. Låta lusten styra och fortsätta testa formatet med fragment från vardagen. Det kändes nära och som en form jag trivs med.

Veckans utmaning

Hitta en lagom nivå av rörelse under veckan som ger ny kraft.

Veckans önskning

Att jag ska orka följa med på grillfest på lördag.

Veckans ledord

own who you are

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

4 kommentarer

  1. Jag har ju AS och drabbas liksom du av värk och trötthet som varierar i skov – Väderskiftningar märker jag också verkligen av. Känns ofta som att vädret styr värken. Speciellt när det går från varmt till kallt, eller är ett fuktigt och rått klimat ute. Den här sommaren har verkligen varit tacksam på det viset. Men hösten är bra mysig! 🍂 Våra årstider är guld värda. Tur att det går att balansera upp. Camilla och jag är påväg ned mot Västkusten nu. Önskar dig en fin måndag!

    • Jag känner igen precis de väderskiftningar du beskriver. Speciellt det råa fuktiga påverkar mig mycket. Varje gång jag tänker att jag borde bo i värmen året om så inser jag hur mycket jag skulle sakna årstiderna. Hösten och våren är så vackra och mysiga. Hoppas ni får det härligt på Västkusten!

  2. Jag har tyvärr ingen hjälp av värmen. Lika ont ändå. Det enda är att jag kan känna av när det växlar. Då blir det värre under nån dag. Önskar faktiskt att värmen hjälpte så att man visste att sommaren eller en utlandsresa skulle avlasta lite.

    • Så var det för mig med förr. Så himla jobbigt att inte få någon ro. Det är mycket som påverkar min värknivå men just nu verkar det vara tröttheten som är svårast att hantera och där gör väderskiftningarna och kylan mest skada. Så tråkigt att värmen inte kan vara en hjälp för dig där. Hoppas att du kan hitta avlastning på andra sätt. <3

Kommentera