Vecka trettiofyra.

De senaste veckorna har citatet “lev och låt leva” återkommit i mina tankar. Det är så lätt att tänka hur andra borde göra, ge råd utan att det efterfrågas och tycka och tänka om andra. Men föder det verkligen något gott? Vore det inte bättre om vi lät andra leva sina liv och ägnade oss åt att leva våra egna liv som vi själva vill? Stötta andra i att ta egna beslut och ställa frågor istället för att ge svar? Jag vill verkligen bli bättre på det. Även om jag redan har övat på det ett tag så finns det stunder, ofta när jag själv inte vill se på mig själv, som jag hamnar där. Så det blir ledordet denna vecka.

En vecka som är den näst sista innan höstterminen startar med buller och bång. Daniels födelsedag tar med sig mycket fint och till helgen ska vi göra det vi sett fram emot så länge: se Winnerbäck live! I början av veckan ska jag lägga fokus på att få ihop den näst sista delen av boken och därmed kommer slutet att skriva sig självt. Det är knappt så att jag vågar skriva det, för att den här omöjliga uppgiften snart är klar. Jag ska även avsluta sömnadsprojekten och fylla de sista rutorna i sybingon. Måtte jag ta hand om mig med tillräcklig återhämtning däremellan. Hur ser din vecka ut? Hur tänker du att du vill infria ditt “lev” och ditt “låt leva”?

Bullet Journal vecka 34 - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | skriva på boken och sy krage på kaftanen.
tisdag | möte med socialutskottet, bokskrivande och bloggande.
onsdag | bokskrivande under dagen och firande av Daniels födelsedag med restaurangmiddag på kvällen.
torsdag | åka till Daniels föräldrahem och ta oss ut på en båtutflykt.
fredag | blogga, planera födelsedagsfika och meditation på kvällen.
lördag | åka till Stockholm för att se Winnerbäck och Miss Li på Zinken!!!
söndag | VILA pga dagen innan.

Veckans self-care

Hålla mig lugn, slappna av och pausa emellan det jag gör. Skriva på boken och ta mig tid till det, skärma ute annat som kan distrahera. Njuta av det jag gör med närvaro och koppla bort annat. Fortsätta äta bättre mat och träna styrka.

Veckans höjdpunkt

Winnerbäck live på Zinkensdamm! Med älsklingen vid min sida. En himla DRÖM är vad det är.

Veckans blogg

Jag vill berätta om att få stora gåvor och hur det känns, visa upp alla mina häftiga skapelser för #sybingo2018 och så ska ni så klart få stjärnögonblicken i ett härligt inlägg på söndag. En del förberedelser inför hösten är på gång också, texter som behöver mogna.

Veckans utmaning

Hitta vila mitt i allt roligt som händer. Det är svårast att hitta den då, när jag bara är glad och adrenalinstinn av livet. Det är också då jag behöver tänka på det mest.

Veckans önskning

Att komma i hamn med den femte delen av boken och känna mig nära ett avslut.

Veckans ledord

lev och låt leva

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

4 kommentarer

  1. så fint med konsert! hoppas det blir trevligt och att du kan återhämta dig ordentligt sen <3

    • Det blir det säkert! Ja återhämtningen är verkligen en knäckfråga just nu. Ska göra mitt bästa. <3 Hoppas att också din vecka blir fin. Ska kika in hos dig snart hoppas jag 😉

Kommentera