Vecka fyrtioett.

Nu väntar en lugnare vecka. Det behövs efter förra veckan. Jag har också hört att brittsommaren är på gång. Det bådar gott eftersom jag så gärna skulle vilja fånga hösten som den är just nu, i alla sina nyanser. Tre halvdagar i skolan blir alldeles lagom. Mellan onsdag och lördag blir jag gräsänka när Daniel ska vara hund- och husvakt hos sin syster. Det kommer nog kännas tomt men jag ska passa på att leva ungkvinnsliv bäst jag kan. 😉

På lördag ska jag få träffa Vicky, för första gången på tre år!!! Overkligt. Stort. Fantastiskt. En av de viktigaste människorna i mitt liv försvann över Atlanten till USA och fann sig själv där. Det var då jag för första gången förstod innebörden av talesättet:

den du älskar släpper du fri

Hur mycket jag än saknar henne så vet jag att det liv hon lever nu är det som gör henne lycklig. Jag måste minnas det på lördag när vi säger hejdå. Och jag behöver minnas det varje gång någon jag älskar behöver ta steg i sina liv som kanske innebär att de inte kan vara lika nära längre. Många gånger har de orden hjälpt mig rätt när jag och mina närmaste har behövt gå skilda vägar i livet. På lördag får jag kramas och se den där stjärnan igen. <333

Har du någon vän som bor någon annanstans men som alltid finns nära i ditt hjärta?

Bullet journal vecka fyrtioett - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | seminarium på förmiddagen. lunch och planering med studiegruppen. några timmars vila på eftermiddagen så att jag är redo att hålla i mediaträning för #tunainfluencers på kvällen.
tisdag | värderingsövning på förmiddagen, studier och bloggtid på eftermiddagen.
onsdag | ledig dag då jag hoppas få till en skogspromenad och bokredigering på kvällen.
torsdag | föreläsning om “diagnos och identitet” på förmiddagen, studier på eftermiddagen.
fredag | studier, träffa en vän och blogga. meditera och se Idol på kvällen.
lördag | åka till Stockholm och träffa Vicky!!!!
söndag | skriva veckoplan, fixa hemma och landa inför en ny studievecka.

Veckans self-care

Naturupplevelser, ett varmt bad någon kväll och att ta vara på egentiden genom att skriva och meditera mer.

Veckans höjdpunkt

Vicky!!! Min stjärna kommer hem från USA för första gången på tre år! Jag kommer nog inte förstå det förrän hon står framför mig. Men på lördag ska det hända. Jäklar vad jag längtar!!! Vi ska bara hitta ett härligt lunchställe i Stockholm. Har du något bra lunchtips för två bloggande brudar? Tar tacksamt emot i så fall.

Veckans blogg

Jag vill fortsätta med mitt PTSD-inlägg, fotografera hösten och påbörja några utkast som jag kan skriva klart sen när studierna blir mer intensiva igen.

Veckans utmaning

Att inte göra för mycket när det nu finns tid för att göra mer. Att istället använda tiden för att landa och vara med mig själv.

Veckans studier

Jag ska passa på och studera mer för egen del denna vecka, och förbereda några moment som kommer att behöva göras under kursens gång, t ex hitta en vetenskaplig artikel och läsa vidare i kurslitteraturen.

2 kommentarer

  1. Vet du. Så som du presenterar din veckoplanering och din fina anteckningsbok mm gör mig SÅ inspirerad. Det kliar i fingrarna och jag känner att jag vill göra/skriva något liknande. 🙂

    • Åh tack för att du säger det och tar dig tid till det 😀 Det betyder såååå mycket! Det har gett mig massor att göra det, men det är VERKLIGEN viktigt att inte hamna i prestation över det. Det ska vara lustfyllt och eget. Jag är jättenoga med att göra det utifrån vad som känns rätt för mig. Systemet i sig kallas Bullet Journal och det finns så mycket inspiration att hitta! Här finns ett inlägg jag har skrivit om det: https://reaktionista.se/bullet-journal/

Kommentera