Hemma. Det är knappt så att jag själv förstår att jag är hemma. Det kommer att ta låååång tid att smälta alla intryck från resan. Jag behöver andas, ge mig utrymme att bearbeta. Så det ska jag verkligen göra i veckan. Ta stilla promenader i förundran över naturens skönhet, ligga på soffan, se serier, skriva resedagbok. Långsamt ska jag försöka komma tillbaka till vardagens rutiner och sysslor. Mellan studietimmar finns det andrum.

Veckoplan sjutton 2019 - reaktionista.se

Vecka sjutton

måndag | sova, packa upp, se Game of Thrones och läsa kurslitteratur.
tisdag | studier och blogg dagen lång.
onsdag | grupparbete, handledning i ärendehandläggning och fortsatt grupparbete.
torsdag | föreläsning på förmiddagen och grupparbete på eftermiddagen.
fredag | seminarium om evidensbaserad praktik kl. 9.15-14. meditation på kvällen.
lördag | öppen dag för studier, blogg eller annat som behövs.
söndag | extra årsmöte med Fi Sörmland på distans under förmiddagen och sedan veckoplanering, städning och vila.

*

Var och när hittar du din återhämtning denna vecka?

Kommentera