April är en skör månad. Det finns så mycket längtan, efter vår och ljus. Det är som om jag ännu är nyvaken efter vinterns dvala. Livet är bräckligt och känslorna hudlöst nära. Knopparna brister, och väderväxlingarnas vindar slår mot fibromyalgikroppen. Jag har nya krafter, men de är bräckliga.

Jag har ett mål i sikte. Den 17:e åker jag och Linda iväg till de norska bergen och fjordarna. Som jag längtar! Innan dess ska jag ha kommit igenom tusentals sidor kurslitteratur, påbörjat och genomfört hälften av min första ärendehandläggning och genomfört en gruppuppgift. Tempot är högt och jag behöver ge mig pauser och tanka trygga andetag. Som igår när jag och sambon var ute i vårskogen där både blåsippor och vitsippor hade tittat fram ur marken.

Bullet Journal vecka 15 - reaktionista.se

Vecka femton

måndag | föreläsning på förmiddagen och grupparbete på eftermiddagen.
tisdag | fika med en vän, laga mat och läsa kurslitteratur.
onsdag | skrivövning på förmiddagen och info om höstens praktik på eftermiddagen.
torsdag | läsning på förmiddagen och föreläsning på eftermiddagen.
fredag | möte med politiker på Stadsmissionen, studier på eftermiddagen och meditation på kvällen.
lördag | spendera dagen hos stjärnföräldrarna.
söndag | veckoplanering och studier.

*

Vad väntar dig i veckan? Vad behöver du i det?

2 kommentarer

  1. håller med om att april är så skört. augusti samma sak tycker jag. när ljuset ligger snett och förändringarna är nära och ändå lite ogreppbara.
    tycker mycket om att läsa om dina veckoplaner och självomhändertagandet de alltid genomsyras av, tänker som vanligt att det arbetet du gör här är så viktigt. att visa hur vardagen kan vara när man lever med smärta (fysisk och psykisk) och ändå få vara en vardag, med meningsfyllda upplevelser, trots det.

    min egen vecka innebär vabbdagar med magsjuka barn. faktiskt mysigt på många sätt

    • “när ljuset ligger snett” var så bra beskrivet. tusen tack för att du stannar upp här och säger det du gör, speglar mig i vad du ser. det gör mig stark och glad att läsa, och ger mening. fint att du kan se meningen även i vabbdagarna. jag har hört vänner till mig säga detsamma. sjukdom är inte roligt, men att spendera tid i närhet och med de man älskar är ju det finaste av allt. <3

Kommentera