Tentavecka! Snart är fyra terminer av socionomprogrammet avklarade. Vi skriver hemtentamen denna vecka, både jag och Daniel. Jag har laddat upp med matlådor och snacks. Jag har extra tid även denna tenta och fick bestämma själv hur mycket mer tid jag behövde. Jag lämnar därför in på måndag kväll nästa vecka. Övriga lämnar in nu på fredag. Ofta behöver jag inte mer tid, men eftersom jag inte håller så länge så kan jag inte sitta hela dagarna som mina klasskamrater, och då blir en extra dag (måndagen) alldeles lagom för att inte känna mig stressad.

Jag planerar att skriva klart till på fredag, men att ha söndagen och måndagen på mig att fixa formalia och få chans att vila hjärnan för att kunna bedöma om jag ens förstår vad jag skriver. Tiden är min värsta fiende dessa veckor då det är uthålligheten som inte räcker hela vägen. Jag hoppas att lördagens bröllop ska ge mig ny energi och en chans att tänka på annat. Så tacksam för att jag får vara med och fira min väns kärlek.

Bullet journal vecka 23 - reaktionista.se

Vecka tjugotre

måndag | kika igenom tentan, lägga upp en plan och hitta svar i kurslitteraturen. ta en promenad efter lunch och låta tankarna snurra.
tisdag | skriva på tentan i 30-minuters-intervaller och ta en promenad på kvällen.
onsdag | fortsätta skriva på tentan i 30-minuters-intervaller och ta en promenad på kvällen.
torsdag | samma som tisdagen och onsdagen, med Handmaids tale på kvällen.
fredag | skriva tenta i 30-minuters-intervaller och lägga upp en plan för den tid jag har kvar. ev. grillkväll med bröllopsgänget på kvällen.
lördag | lunch och vigsel för Linda och Erik <3 med middag därefter.
söndag | fortsätta skriva tenta och promenera på kvällen.

*

Har du något bra knep för att hålla koncentration igång eller peppa dig i utmanande perioder?

2 kommentarer

Kommentera