Hej fina läsare! Jag är i post-kongress-läge och försöker mest förstå vart helgen tog vägen. Med foton, statusuppdateringar, Tweets och sammanfattningar försöker jag ta in det jag missade medan jag hanterade och delegerade ett problem i taget. Arbetet som kongressgeneral var så roligt och volontärernas positiva inställning gjorde det lätt.

Fikon17 kongressgeneral - reaktionista.se

Igår tog jag en långsam skogspromenad, klappade (!!!) en nässelfjäril, beundrade blåsippor och citronfjärilar och lyssnade på fågelkvitter. Då var det fortfarande svårt att böja fotlederna på grund av benhinneinflammation och jag tappade halva ordförrådet. Idag är det tröttheten och ryggen som sliter mest. Det viktigaste är att jag har humöret i behåll och det har jag verkligen!

Jag är så otroligt nöjd med min insats och tacksam för alla hejarop jag har fått både under, efter och innan helgen. Tack alla som hör av sig och gläds med mig. Idag får ni en kort film som sneakpeak inför inlägget “behind the scenes på #Fikon17″.

3 kommentarer

  1. Kul! Heja dig som rott det i hamn! Har inte hängt med, men skulle inte Kawesa röstas in till ny partiledare? Eller? Såg någon rubrik att han kunde bli första svarta partiledaren i Sverige, men Gudrun tackar för fortsatt förtroende?

    • Wilda Svara

      Tack! Jo, hon röstades in. Det är två partiledare. Så Gudrun och Victoria. 😀 Victoria höll tal sen men då var jag så rörd och hade gåshud så då kunde jag inte filma. 😉

Kommentera