Hej då juli och välkommen augusti!

Juli var en helt fantastisk månad! Så många känslor, upplevelser och härliga möten. Jag har fått precis det jag behöver. Nu har vi klivit in i den sista sommarmånaden. Den månad på året som jag gillar allra bäst. Augusti som bjuder på det vackraste kvällsljuset, varma dagar och förberedelser inför höstterminen. Om mindre än en månad ska jag på upprop på socionomprogrammet och då startar en intensiv tid. Rookieperiod, studier, nya relationer och 30-årsfirande. Innan dess ska jag och Asla ut i skogen i tio dagar. Hon ska jaga sorkar och jag ska skriva min bok. Vad händer hos dig i augusti?

Juli - reaktionista.se

Vill du läsa en längre reflektion om hur jag hade det i juli så finns den här. Annars får du snabbversionen i videoformat idag. Om du inte hinner uppfatta vad som händer kan du läsa det nedanför.

Juli 2017 from Wilda Kristiansson on Vimeo. Video skapad med 1se och iPhoto. Musik från freemusicarchive.org

I juli har jag…

» badat järnet i alla temperaturer.
» nyttjat mitt årskort på Parken Zoo och hängt med getterna.
» ätit sushi med Lisa och kollat på Downton Abbey.
» suttit på kyrkogården och reflekterat kring sorg.
» packat en tung ryggsäck och gett mig av på sommarens stora äventyr.
» hälsat på Sandra med familj i Karlsborg. Gått till Vänäs fyr, sett garnisokyrkan, varit på utflykt till ett ödehus, fikat på en klippa, sett broöppningen vid Göta kanal, badat i kalla Vättern och smakat hallon från Sandras trädgård.
» åkt vidare till Göteborg, skrivit på bok, hängt med Linnéa och Björns katter.
» tagit mig vidare till Tjörn där Rasmus och Linn bor med sin familj. Hälsat på getter, besökt Sundsby, grillat, lärt mig hugga ved, förundrats av utsikten över Hjälteby, sett Lovis springa i skogen, promenerat och badat vid klipporna.
» väntat på en buss som inte kom, fått skjuts av Rasmus halvvägs till Grundsund och sen landat där i en gyllene hamnidyll.
» umgåtts med Maja, Lis och Anders i Grundsund. Gått på utflykter på klipporna, åkt till Lysekil med bilfärja, gått ut till Islandsberg och badat, njutit av solnedgången i hamnen och njutit av färska räkor.
» tagit mig tillbaka till Göteborg med kort stopp i Stenungsund för lunch. Spenderat en kväll hos Karin med familj, besökt IOGT-NTO:s sommarhem Sillvik för första gången och badat igen.
» tagit mig vidare till Falköping, sovit en natt på vandrarhem och spenderat nästa regndag på Mössebergsgården med kaffe och skrivande och räksmörgås.
» avslutat resan hos Ina i Motala och kollat på Game of Thrones säsongspremiär mitt i natten. Firat antagningsbesked i solnedgången, lapat sol på Varamons strand en hel dag, varit på utflykt längs kanalen med glass och våfflor längs vägen och avrundat med besök i Motala kyrka.
» kommit hem till en grönskande dröm och min älskade Asla <3
» badat i ån och beundrat solnedgångar.
» tagit sticklingar av palettblad, skördat färskpotatis och avnjutit den till lunch.
» njutit av musik från Sousou & Maher Cissoku, Lisa Ekdahl och Laleh på Sundbyholm.
» spenderat en dag med Emmy i Ranstaskogen, lagat mat på muurika och hittat en fyrklöver.
» åkt motorcykel, klappat Asla lite extra och redigerat bilder.
» firat Lisas födelsedag i efterskott med Slagstaglass.
» varit med när Torshälla fyllde 700 år och lyssnat till Miss Li, Maia Hirasawa och Loreen.
» spenderat en dag på sjön med gott sällskap.
» hälsat på tigerungarna en stund i Västerås och fortsatt kramas med Asla på vägen hem.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

4 kommentarer

Kommentera