I lördags när jag pratade med Sandra försökte jag skylla tröttheten på november, men redan då var det ju faktiskt december. 😉 Så nu är det dags att säga hejdå till novembers gråtrötta dagar och hoppas på juleljus och snögnistrande decemberdagar framåt. Idag klarade jag och min grupp av seminarium 2 av 3 i kursen och jag är lagom mallig efter allt beröm från läraren. Jag fick också mitt första kursbetyg inrapporterat idag och firade allt detta med sushilunch. Nu ska jag njuta av mediyoga och sovmorgon.

November har varit en intensiv månad med mycket studier, långa dagar men också en hel del resor och katter. Mycket trevligt med sådana inslag i vardagen. Jag har också en liten hemlighet väl begravd som ni ska få veta så småningom. Nu börjar det också klia i fingrarna efter att få klippa ihop hela det här årets alla sekunder till en långfilm. Hoppas att datorn håller för det i december.

En frostmorgon i november - reaktionista.se

Vill du läsa en längre reflektion om hur jag hade det i november så finns den här. Annars får du snabbversionen i videoformat idag. Om du inte hinner uppfatta vad som händer kan du läsa det nedanför.

November 2017 from Wilda Kristiansson on Vimeo. Video skapad med 1se och iMovie. Musik från freemusicarchive.org

I november har jag…

» fått studiehjälp av Asla under hemtentan.
» belönat mig med skumbad och Yogi-te.
» åkt på workation med Anna María, Annie och Agnes och varvat naturupplevelser med bloggsnack och bloggjobb.
» tänt ljus i minne av de som inte finns kvar i livet under Allhelgonahelgen.
» speglat mig i skolans hiss och beundrat skolans tegelfasader.
» hittat Asla under filtar och lekandes med teförpackningar.
» åkt till Stockholm på skrivträff, träffat Alicia och åkt hem igen.
» däckat hemma innan en ny kurs startade på måndagen.
» skrivit ner stjärnögonblick.
» åkt skolbussen till Västerås för att plugga, träffa fina människor och njutit av frosten längs vägen.
» fotograferat frost istället för att plugga.
» lyssnat på panelsamtal om hållbart mode med min fina bloggkollega Johanna Nilsson, miljöminister Karolina Skog, ReTuna och Eskilstuna folkhögskola.
» varit på föreläsningar och antecknat för glatta livet.
» känt mig snygg och varit i skolan en söndag.
» skrivit poesi varje dag.
» gått på hala isgator och beundrat snöfall.
» sett dokumentär om medborgarlön på lunchen.
» hängt i Rothoffsparken och på klädbytardag på ReTuna.
» åkt till Västerås, gått i skog och lussebakat.
» suckat åt det gråa vädret.
» och läst kurslitteratur till sena kvällar.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

4 kommentarer

  1. det är så fint att höra att skolan går bra för dig, att du får beröm och att det känns bra. heja dig <3

Kommentera