Bergen järnvägsstation - reaktionista.se
Espresso House frukost Bergen - reaktionista.se
Bergen - reaktionista.se
Bergen - reaktionista.se
Bergen - reaktionista.se
Bryggen Bergen - reaktionista.se

Bergen, 2019-04-18

Här strålar solen och vinden svalkar gott på höjderna. Nattens resa i sovvagn gick över förväntan. Innan jag visste ordet av vaknade vi upp på Bergens centralstation och försökte hitta någonstans att äta frukost i en sovande och påskstängd stad. Espresso House blev vår räddning.

Vi tog fløybanen upp till en utkiksplats och tog oss förbi vitsippor, fina skyltar och mäktiga träd. Mot toppen av fjället. Där fann vi en magisk utsikt och vilade våra flåsiga andetag och trötta vadmuskler. Senare samma dag åt vi glass på Bryggen och vandrade runt fästningen i strålande sol. Det är knoppar på alla träd och rhodendronbuskarna blommar. Här har jag det bra.

Idag ska vi ge oss på Ulriken och se hur modet håller för en linbana högt ovanför staden. Imorgon väntar det största äventyret och båt på Aurlandsfjorden. Naturen här sätter djupa avtryck och jag känner mig levande och grundad i mig själv och livet.

Jag hoppas att ni som vill följer mig på Instagram Stories så hörs vi snart igen.

Med värme,
Wilda

4 kommentarer

  1. Alltså wooooooow vilket ställe! Så fint att få följa er resa så nära. Dit vill jag också åka! Plus BAUTAGLAD att se att du sitter på berget och målar! Vilken grej! Vilken närvaro!

    • Ja det är helt otroligt. Och det blev bara ännu mer spektakulärt ju längre upp vi kom. Jag ville verkligen få till en målning däruppe och det gick! Underbart. Återigen, tack för inspirationen!

Kommentera