Vykort från Karlsborg - reaktionista.seVykort från Karlsborg - reaktionista.seVykort från Karlsborg - reaktionista.seVykort från Karlsborg - reaktionista.seVykort från Karlsborg - reaktionista.se

Karlsborg, 4 juli 2017

Hej på er!

Solen skiner och det blåser friskt när vi går med lille Elton i barnvagnen mot Karlsborg fästning. Han brummar när han ser bilarna i sandlådan. Jag gör sandkakor och han tar tag om mitt pekfinger med hela sin hand när han vill visa mig något.

På eftermiddagen tar jag vägen till fyren, genom en portal av grön kraft. Där bakom glittrar Vättern med den skimrande sandbottnen. Jag sitter en stund vid fyren och en längre stund på en gräsplätt. Djupa andetag. Jag samlar små blommor mellan bladen i min skrivbok, mellan rader som hör till romanen.

Garnisonkyrkan har rymd och ljus, höga fönster. Det växer därutanför, stora lummiga träd i klaraste grönt. Jag upplever broöppningen över Göta kanal och trampar på tallkottar längs strandpromenaden. Jag minns tillbaka till när Monthly Makers värdar träffades här över en helg i mars 2016.

När kvällen kommer sitter jag bredvid Sandra i sanden och äter pizza, i ett samtal om allt det som hör livet till. Det är guldljuset som omger oss. Jag ser solglittret i Sandras gröna ögon. Vi kör ner fötterna i sanden och väljer sömn framför solnedgång. Tidigt på morgonen vaknar en krabat med ett leende som ingen av oss kan motstå. Vi planerar en cykeltur till en loppis med ta-med-fika. Kanske är det den här dagen jag badar i Vättern.

Jag känner hur mycket jag behöver det här. Dela nuet med andra, få vara en gäst i en vardag. Komma nära för en stund. Imorgon åker jag till Göteborg, till någon annans vardag.

Med värme,
Wilda

Om du vill följa mig i realtid längs vägen är det möjligt via Instagram Stories. Följ mig på Instagram så kommer du att kunna se mina uppdateringar i “händelser” på startsidan. Alla händelser finns kvar i 24 timmar.

 

SparaSpara

19 kommentarer

  1. Jag vet inte om det passar sig, men du är så otroligt söt på bilden. Förlåt om det är fel att skriva en sådan här kommentar.

    • Finaste <3 Vi pratade faktiskt om dig igår, och hur mycket vi tycker om dig och beundrar dig båda två. Det var nog bara du som saknades igår kväll. Kärlek <3

  2. Så extremt fina bilder, Wilda! Och ditt hår mot den blå bakgrunden är magi. Så fint att få följa dig på denna roadtrip 😀

  3. Pingback: DIY | Handdukshängare i trä för badrum | REAKTIONISTA

Kommentera