Vecka trettiotvå.

Nu börjar den dyka upp, den där stressen av att inte hinna allt jag vill innan sommaren är över. Känner du av det? Är du nöjd med din sommar eller vad vill du hinna med innan hösten? Först och främst vill jag skapa så mycket som möjligt nu när inspirationen lever upp, och så vill jag hinna umgås med mina närmaste.

I veckan ska jag avsluta min sommarkurs och byta den tiden mot bokskrivande istället. Det är så nära att jag får ihop det nu och det är lite läskigt faktiskt. Kan du drabbas av den där rädslan för att slutföra saker? Jag får någon slags separationsångest, och har nog också svårt att känna att det är “good enough”. Mer och mer hittar jag balans i det. Jag behöver hitta det naturligt gyllene. Det finns i det spruckna icke-perfekta. Veckans citat säger det mesta. Från en låt av Joni Mitchell, som Good Harvest spelade på Gainesville i helgen.

Bullet Journal vecka 32 - reaktionista.se

Veckoplan

måndag | parkeringsvisning på förmiddagen, sen studier resten av dagen.
tisdag | möte med socialutskottet, studier och sömnadsprojekt under dagen, kanske en tur till fadderbarnen på eftermiddagen.
onsdag | bloggande och sömnadsprojekt, ev. tur till fadderbarnen om inte dagen innan.
torsdag | bokskrivande och fortsatta sömnadsprojekt.
fredag | bokskrivande och meditation på kvällen.
lördag | fortsatt bokskrivande, blogg och sömnad.
söndag | bloggfrukost med Tuna Influencers, veckoplanering och vilodag.

Veckans self-care

Ta det lugnt! Göra mindre än jag orkar. Ta en promenad (minst 30 min) varje dag. Stretcha. Få klart sista kursmomentet så att jag kan fokusera på kreativitet (sömnad, skrivande) och umgänge.

Veckans höjdpunkt

Få träffa de efterlängtade fadderbarnen och deras föräldrar igen! <3

Veckans blogg

Denna vecka tänkte jag ge en liten vardagshälsning, skapa kärninnehåll som jag har saknat här och självklart får ni stjärnögonblicken igen på söndag. Jag ska göra lite jobb bakom kulisserna också, och göra en skiss på höstens inlägg. Har ni något önskemål?

Veckans utmaning

Få till en balanserad planering för augusti och höstterminen.

Veckans önskning

Att få återhämta mig mitt i alla lösa trådar och kunna avsluta några av dem under veckan.

Veckans ledord

we are stardust. we are golden. and we’ve got to get ourselves back to the garden.

– Joni Mitchell

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

4 kommentarer

  1. Det låter som du kommer få en fin vecka! Jag blir alltid så inspirerad av dina veckoplaneringar! Och väldigt nyfiken på att få ta de av ditt sömnadsprojekt!

    • Det blev en väldigt fin vecka 😀 Så roligt att du blir inspirerad. Det är så många projekt nu men ska bli kul att få klart det stora snart 😀

  2. nu är ju vecka 32 snart slut, men jag hoppas att du fått ut allt du velat av veckan <3 jag är fortfarande helt golvad över den här sommaren, hur bra den varit. jag och johan är hemma på paus i malmö en vecka, sedan har vi ytterligare en vecka på öland innan sommaren tar slut för oss. kram!

    • Tack Ellen! Ja det har varit en fin sommar. Vad fint att ni får en till vecka på Öland <3 Hoppas att du känner dig redo för hösten och att orken är i sin ordning. Kram <3

Kommentera